Politie si vin ei cu echipaje si cerceteaza locul daca sunt petreceri in special
Mie mama mi-a zis ca in RO daca erai testat p[ozitiv,asta pana maia cu o luna,deci venea politia la poarta striga sa iasa tot poporu afara sai numere sai vada.
Asa facea zilnic acu zice mama nu mai vine nici daca ii suni tu,sa le spui baaaa is bolnav,,sau cum spui tu ai vazut ca unia incalca regula,daca suni la ei,spun ca nu se baga cat de adaevar o fi nu stiu, dar mama mi-a zis, asa se intampla acu mai recent.
Si pe buna dreptate nu vad ce sa se bage politia in chestii ce no privesc, politia se ocupa cu alte treburi, nau ei dea face cu spitale, cu domeniu medical.
Sora mea asa a fost, i-a venit sotul din Franta n-a avut nimci, dar la bagat in carantina, adica pe toti din familie, le-au zis sa stea toti acasa sa nu iasa nici din curte.Asta pana acum,recent zice nu mai vine nimeni sa verifice nimic unia au sunat,mama si sora mea mi-au spus,zice a sunat nu stiu ce vecin de asta speriat de bombe,fricos,a sunat la politie ca uite nu stiu ce vecin a venit din Italia si bla bla,politua i-a zis nu ne mai bagam si mi se pare corect,facand ceva ajungem la balamuc,de asta sa si ajuns la situatia actuala,din cauza unora ca asta ce zic eu, asa au fost si politicieni si altii din sistemul medical, de astia cu dropu de sare
Oamenii nu trebuie sa mai puna botu la rahaturile astea, politia trebuie sa se uite in altaa parte si iti zic eu situatia o sa revina la normal.
Daca autoritatile, lumea medicala nu mai sperie oamenii cu bau bau, totul se nromalizeaza.
Sint destui de astia gen prapastie din cauza astora sa ajuns aici.Ca daca vine stiu si eu ce doctor de asta habarnist sau vine Johanis pampalau asta ori arabu ala prost si sperie omu,iar ala nu-i baga in sama nu se ajunge la situatii de astea.
Dar cum zic is f multi oamenii prapastie, eu asa le zic oameni prapastie, cand vad, aud ceva gata e sf lumii, trebuie sa ia masuri, astia is oamenii care ne trag in jos pe toti.
MadaAwwr întreabă: