E o falsa problema; pe un site nu esti obligat sa suporti pe nimeni, penca e usor de evitat.
Nici nu am specificat ca ar fi vreo problema. e o curiozitate sub forma unei intrebari, asa ca fapt divers.
Bună.
De ce vrei să creezi tensiune între usernames? Nu are relevanţă această întrebare, sincer!
Noi ne ştim care ne suportăm şi care nu. Asta nu trebuie chiar făcută public, doar prin voturile date: stupid sau nefolositor şi astea cu toate că răspunsurile sunt exact "ca la carte", dar aşa ştiu mulţi să aprecieze!
O zi bună.
Pa, pa.
De ce imi pui cuvinte in gura? nu vreau sa creez tensiune, era o intrebare formulata astfel... exista un user.si nu.cum se numeste acel user. o zi buna si tie.papa
E unul care are o casca de motocicleta la avatar... da numai raspunsuri tampite, face misto mereu... e singurul pe care nu-l suport... cred ca ar trebui suspendat!
Nu. Exista cativa ale caror raspunsuri/intrebari ma amuza deseori, dar de enervat, in niciun caz...
Naya naya, scumpa mea! NU exista asa ceva! Sa nu mai pui astfel de intrebari! Nu e bine!
Poate ca da poate ca nu de unde stiu eu ca tocmai Tu esti aceea persoana care ma enerveaza?)
Nu pot spune ca nu suport o persoana fara sa o cunosc. Dar nu suport intrebarile care cauta cearta intre useri.
Da ma enerveaza cativa, dar daca nu se iau personal de mine atunci n-am mari probleme... e doar felul lor de a fi .Ca poate nici eu nu sunt prea "suportata" .
anonim_4396 întreabă:
SquirtleBaby întreabă:
AlexandraAle121 întreabă: