Nu. Am prieteni in care am incredere, insa nu imi place la ei faptul ca ma judeca. As fi tentata sa am incredere deplina intr-o persoana cunoscuta pe internet.
Chiar daca nu ai incredere deplina, e bine ca totusi poti vorbi despre orice cu cineva. Dac am avea incredere in cineva 100%, am risca sa fim dezamagiti. Din pacate nu putem avea atata incredere, oamenii se schimba.
Poate nu te judeca, poate vor doar sa corecteze un punct de vedere pe care ei il considera gresit.
Da, fac asta uneori. Insa, nu ma deranjeaza sa gresesc. Sunt greselile mele si invat din ele.
Am incredere in cineva, dar cum am spus, nu deplin, iar el nu are in mine .
Stiu, nasol .
vorbesti singura sau ce? ce faci, te afirmi / contrazici singura a? )
Vad o gramada de raspunsuri cum ca nu exista o persoana careia sa ii puteti spune orice. Stau si ma intreb: Cum dracu nu exista? Voi n-aveti parinti?
Binenteles ca prima persoana care ne vine in minte tuturor cand e vorba de incredere e mama, totusi, nu ii putem spune chiar tot. Pentru ea, daca ma intelegi.
Da, există o persoană în care am încredere deplină și pot să-i spun orice fără să mă judece, eu. În mine am cea mai mare încredere.
Da..mama..adica mereu gaseste rezolvari la problemele mele. uneori vorbesc si cu Dumnezeu..ajuta..si El nu spune nimanui mai departe.
Lup?7855 întreabă: