| Cryzy a întrebat:

Exista vreo placere trupeasca mai mare decat sexul?

20 răspunsuri:
ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Sigur ca da! Sa dai pe gat o bere neagra, rece, intr-o zi torida de vara.

| Bacemi a răspuns:

Sunt multi factori care produc placere. Exista o placere trupeasca mai mare decat sexul si aceea este dragostea. Cand faci dragoste te implici si sufleteste si e mult mai frumos.

| Bacemi a răspuns:

@Nicu-Nebunu, atunci cand iubesti traiesti. Eu ma refeream la dragoste ca la actul sexual intre doua persoane care se iubesc. Nu ma refeream la relatia dintre doi indragostiti desi nu stiu ce placere mai mare poate fi decat acest proces al indragostitului.

| elena a răspuns:

Da. Faci orice-ti place si apoi sex...de 2 ori.

| JeSa a răspuns:

Desigur,(în general)să ştii că eşti iubit, mâncat, băut, după care ...sexwhistling, evident în viaţăhee heetongue

| gigiro a răspuns:

Daca te referi la persoane tinere, e valabil ce spui tu, dar sa nu uitam ca exista si exceptii care intaresc regula:copii, batranii, bolnavii.impotentii,obezii.preotii si maicutele asa ca raportat la populatie nu stiu daca se poate raspunde suta la suta,

cristacheceliute
| cristacheceliute a răspuns:

Ai incercat vreodata sa bei bere, sa manci shaorma si sa urmaresti telenovela preferata in timp ce faci sex? Te-ai gandit vreodata daca iti produce placere cand faci treaba mare? Evident, nu e mai mare ca sexul, dar combinate...batting eyelashes

| Catalion a răspuns:

Pentru mine cateodata este mancarea mea preferata. Se poate numii placere trupeasca nu? Oricum cand mananc pitza cu carnati si salam, sexul e ultimul lucru la care ma gandesc.

| lostcontrol12 a răspuns:

Sexul si toate celelalate. o mancare buna, iubitul langa tine, dulciuri, ciocolata, frisca.nebunii.

| tarziu a răspuns:

Da. Amorul carnal si fuziunea amoroasa

| kytyna a răspuns:

Eu nu vad sexul ca pe cea mai tare placere trupeasca parandu-mi-se o plictiseala cumplita.aceleasi trairi fizice, aceeasi transpiratie si acelasi final previzibil indiferent si independent cu part pe care il faci.Shopping-ul(punctul g se afla la sfaritul cuv shoppinglaughing) de exemplu e pentru mine mult mai palpitant ca sexullaughingNiciodata sexul nu va fi pentru mine number one in lista.

| bnj a răspuns:

Da, dar e interzis peste tot in afara de Amsterdam, si se numeste iarba

| hrdcore a răspuns:

Nu cred, poate doar cea mai buna pizza din lume

| thegreenalien a răspuns:

Cred ca depinde de persoana, dar de cele mai multe ori placerea trupe\asca se rezuma la sex, dar nu este valabil decat de la o anumita varsta. In felul acesta in functie de varsta este un alt apogeu pentru placerea trupeasca. Pentru un copil de 5 ani singura si cea mai mare placere trupeasca poate fi chiar ciocolatica.Pentru preadolescent, pentru copilul de 12-13 ani probabil cea mai mare placere trupeasca este pupicul / sarutul ( depinde si cat de repede au avansat in viata ), pentru adolescentii de 14-15-16 ani cele mai mari placeri trupesti pe care cunosc si care le sunt permise sunt micile atingeri " interzise " si de la o varsta in sus sexul este placerea suprema. Oricum e discutabila problema

| sorin_7050 a răspuns:

Astia care se ocupa de acest site, nu mai lasati copilasii de 13 ani sa vorbeasca despre sex, lor nici par pubian nu le-a crescut si vorbesc despre sex, rog administratorii sa ia masuri, aveam pretentii de la acest site, respect minoro

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sigmund Freud a spus ca prima placere sexuala si cea mai mare placere din viata este ca.area! Daca aveti dubii cititi cartile lui!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cryzy asta tine de fiecare om in parte.fiecare are un viciu predominant cred si pentru fiecare viciul lui este cea mai mare placere. fumatul, bautura, sexul, crima, si altele.de unele te poti lasa, tigarile drogul, bautura. dar de placerile carnii {a trupului}te dezveti cel mai greu.sunt cele mai rele vicii.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ardnaxur1961, aia nu-i placere trupeasca si oricum nu se compara cu sexul, ever ever ever rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu cred dar depinde de persoana

| Pop_Claudia_1992 a răspuns:

NU! CLAR!