anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Exista vreo tara cu care suntem in razboi in asa fel incat daca un roman se imprieteneste cu cineva din tara aia, ar putea ajunge la inchisoare?

6 răspunsuri:
| CodrutElian1990 a răspuns:

Nu!

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru CodrutElian1990):

Ce bine chiar ma speriasem de un glumetwinking

suntserios
| suntserios a răspuns:

Cat efort depui zilnic sa pui intrebarile astea stupide?

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru suntserios):

Trebuie sa te blochez sa nu mai dai raspunsurile astea? Care e faza cu voi uite cum te bagi in seama... si care e faza ce ai nevoie tu ce vrei sa obtii tu. Eu vreau raspunsuri tu ce poti da? bataie cand intreaba ca nu-ti convine tie?
IA hai raspunde tu ce efort depui in viata faci figurile astea si ti se da totul asta faceti voi sa meritati ceva in viata voastra? Asta se face in Romania asa se traieste se cearta se bat ramane unu \in picioare ca in filmele americane cand mor toti si smecheru e viu la sfarsit. In realitate sunteti 10 gramada pe o fata singura, si va duceti la iubite in pat linistiti.

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru anonim_4396):

Poti sa reformulezi putin sa aiba si sens ce scrii, sau ma rog putin mai mult sens decat intrebarile macar

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru suntserios):

Nici eu nu inteleg, dupa cum am repetat am venit sa pun intrebari legate de chestiile care le aflu de prin alte parti, daca aveam ceva in viata nici mie nu-mi pasa de astea, dar asta e viata pentru mine. Unii si-au facut serviciu familie, eu am trecut prin cosmaruri sa ma gandesc de ce nu am. Stiu ca ma ia la misto, dar mistoul care l-a facut e "viata" prin care am trecut eu.