Stiu eu unul. Eu si inca vreo 10 prieteni l-am incercat si a functionat din plin. E pentru gologani si mamudele. Trimiti doar un SMS cu textul BIG 5163806 la numarul 1395. Vezi ca daca nu pui spatiu intre BIG si 5163806 nu primesti. SMS-ul e gratis si primesti 1. 000 mamudele si 50. 000 gologani. Poti sa il trimiti de cate ori vrei. Crede-ma merge e cel mai simplu hack
Pe siteul Http://www.farmeramahack.c0.pl/ desi este in poloneza acolo jos de tot zice PASUL 1.Trimiteti un sms cu codul -cutare- la numarul -cutare- si iti ia 6, 20 euro din telefon si apoi ei iti trimit un mesaj cu un cod pe care trebuie sal scrii in casuta de la PASUL 2, apoi te lasa sa il downloadezi :)
Sms la 195 cu textul BIG 5334357 iti da 10 gologani si 500 mamudele...il trim o data pe zi ca altfel te taxeaza nu e hack e de la ei de la farmerama...eu mereu trim in fiecare zi si am 8550 mamudele. e unu si pentru gologani da nu stiu care tine minte 1 data pe zi e gratis da daca dai de 2 de 3 de 4 iti ia 2. 10 euro
Ba da. Incearca link-ul urmator: http://hubpages.com/hub/Farmerama-Online-Game-Cheats-Cracks-Tricks-Codes