| ApocalipsaZombi a întrebat:

Exista zombi? Daca nu, voi credeti sa sunt sanse ca Americanii/Rusii sa scape vreun virus? Dau fundita

5 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Il vor scapa cand au chef dar nu o vor face pentru ca risca sa moara si ei - cei care il declanseaza, daca nu au antidot

| 愛日本 a răspuns:

Nu si nu prea cred.

| RainmakerX a răspuns:

Hey! Inca nu a fost depistata o astfel de boala dar exista numeroase alte boli care prezinta unele din acele simptome pe care le au si acei zombi. De exemplu exista boli mentale care te fac sa-i uiti pe cei dragi si sa te comporti ciudat, exista boli precum ciuma/lepra care dupa mine te fac sa semeni un pic a zombi. Deci dupa mine, da tot ce se poate. Daca ai combina aceste boli (virusii care duc la ele) atunci cred ca ti-ar rezulta ceva asemanator cu zombi insa sunt de parere ca aceste experimente sunt oarecum controlate deci nu o sa se intample ceva atat de rau, cel putin nu in viitorul apropiat.

| Croampa a răspuns:

Ieri am vazut pe YT un documentar care zicea: " cu ajutorul a doua substante rare injectate in sange poti trasforma un simplu om in zombie", deci ce zici, exista sau nu?

| pufulescu a răspuns:

Chiar nu e nevoie sa apara un asemenea virus, sau ce o fi, pentru a provoca haos. E la moda sa vorbim despre zombi, atata tot!
Sunt mult mai periculoase virusuri modificate despre care sunt sigur 100 % ca exista undeva in laboratoarele de arme... toate chestiile imaginabile, gripa, varsat de vant, antrax, ciuma, ebola, encefalita, etc.
https://en.wikipedia.org/wiki/Biological_warfare