| Andrei123aaa a întrebat:

Experienta nasoala cu jandarmeria

Nu stiu daca a mai pățit cineva, dar ma intorceam intr-o noapte acasa si am trecut pe langa o duba cu jandarmi. Au început sa ma ia la întrebări, sa ma puna sa scot ce am in buzunare si sa imi faca percheziție. Iar la un moment dat unul ma pune sa dau putin pantalonii jos, ca cica sa vada daca nu am ascunse droguri in boxeri. A mai pățit cineva asta? Ati mai auzit povești de genul? Mi se pare abuziv...

5 răspunsuri:
| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Un apropiat a patit asa, dar nu cu jandarmeria, ci cu niste politisti sau paznici. Se intampla in alta tara.
Cautau un suspect si au luat la intrebari pe primul care trecea prin zona. Omul a fost foarte traumatizat, ii era si rusine sa povesteasca. Dar sperietura a fost mai mare decat rusinea.
La fel ai patit si tu.
Organele de ordine au dreptul sa te legitimeze.
Sa te perchezitioneze, daca esti suspectat de port arma. Dar sa-ti dai jos pantalonii, nu stiu. Poate ne lamureste cineva din sistem.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Ai parut suspect si oamenii si-au facut treaba.
Unde e abuzul?

| Andrei123aaa explică (pentru suntserios):

Ar fi fain sa iti faca si tie asa. Bănuiesc ca ti-ar plăcea.

| MihaitzaItza a răspuns (pentru Andrei123aaa):

Uite eu spre exemplu nu sunt foarte suspect mergand noapte pe strazi. Dar daca as fi m-as supune fara probleme unui control al politie si / sau jandarmeriei atat timp cat nu sunt abuzat fizic si / sau verbal. Nu vad unde e problema. Fiind sofer am fost oprit de zeci de ori de politie pentru controle de rutina, si da odata mi-a fost controlata si masina ca eram in zona de granita departe de casa. Si nu am avut nicio problema.

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru Andrei123aaa):

Atat timp cat e un control legal nu vad problema.