Brigaela e o anagrama a celui de-al doilea prenume al meu: Gabriela. Un foarte bun prieten imi spunea asa in facultate si atunci cand m-am facut prima oara adresa de mail am folosit aceasta porecla. De-atunci am folosit-o mereu si m-am legat de ea. Daca veti da search pe google dupa brigaela veti gasi ca folosesc acest nick pe multe siteuri.
Pe mine ma cheama iulia, si yuli e clar un diminutiv iar 10, este un numar care mi-e drag pentru ca 10 mai este aniversarea relatiei mele cu iubitul meu
Pentru mine masly vine de la masline pe mine ma cheama madalina si multi imi spuneau madalina maslina pentru ca nu imi plac deloc maslinele. de unde si diminutivul masly :d
Eh.la mine e simplu
Toti imi zic Adi(y) (de la Adelina) iar adyth e doar varianta "englezeasca" suna mai bine...nu?
ador nicku meu. mi se pare mai special... si in fond...il folosesc de atata timp si tot nu m-am plictisit de el asa cum se intampla cu altele.
tocmai de aia sunt nick-uri... ca doar nu am pune aici numele din buletine! agec = a(initiala numelui de familie)ge(primele doua litere din primul prenume)c(initiala prenumelui 2). pe scurt, agec
Kratos este personajul meu preferat din toate jocurile. El este god of war. Chiar daca am 23 de ani si o sotie si un viitor apartament de intretinut gamingul va ramane una din vesnicile mele pasiuni.
La mine "bubu" vine de la nepotelul meucare are 3 anisori si tin foarte mult la el noi ii spunem "bubu" sau "bubulina" si de aici vine
La mine tigergerid doar ca imi place cum suna si Alan de la numele meu, Alin.
Eu am facut o anagrama acum ceva timp si mi-a iesit ejax.Asa il cheama si pe catelul meu...am indragit numele asta... dar eu ma numesc alexandra
Eu am avut si numele meu real, si inca il am in nick, dar am ales sa imi pun mai multe cuvinte in engleza, asa, mai funky
Badhouse = casa de nebuni
I die with you = eu voi murii cu tine
silvia.baaaa = ca sa stiti cine sunt))
Acum ai inteles?
Onfire93=in flacari si anul in care mam nascut 93...imi place nicku asta si il folosesc si in gaming
La mine, chestia e urmatoarea, Psihoyounger, pe care mereu il scriu la sfarsit este compus de fapt din Psiho=prescurtarea de la psiholog si Younger=in limba engleza inseamna tanar. Adica ''tanarul psiholog". Nu sunt eu inca psiholog, dar imi place nick-ul acesta si imi place si profesia de psiholog.
Stiu ca in engleza se pune prima data adjectivul si apoi substantivul, dar Youngerpsiho suna urat.
V-am lamurit?
Psihoyounger
Zemantex e un medicament ce a fost testat pe soldatii din al doilea razboi mondial. creeaza stari de euforie. n-a iesit niciodata pe piata...
Am avut nickname cretz0liina =cretzulina...sunt creata... dar acum am tear_of_soul...sunt voarte trista in perioada asta