| Gushter12 a întrebat:

Exprimati-va opinia pe baza urmatoarei afirmatii:

"Sfarsitul lumii vine pe 21 decembrie 2012!"

9 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Dupa parerea mea este o afirmatie total gresita si nu este prima de acest gen. In decursul timpului au fost multe preziceri cu privire la sfarsitul lumii si toate false.

| Lamaitzza a răspuns:

Nu cred absolut deloc. Numai Dumnezeu poate stii cand va veni sfarsitul lumii, in nici un caz nu o sa cred nu stiu ce om de stiinta plictisit. Nu stiu ce-i asa mediatizata chestia asta, de parca ar fi o zi de sarbatoare si de bucurie, numai de 21 decembrie aud in ultima vreme.
In al II-lea rand, se zice ca sfarsitul lumii va veni aunci cand nu se va mai ruga nimeni pentru planeta, adica pentru noi. Si eu una consider ca mai sunt destui pustnici prin munti, si la manastiri si tot asa...
Consider ca sunt 0, 5 % sanse ca sfarsitul lumii sa vina in data stabilita;-j. Si daca vine, vine, nu-i mare lucru.

| JiTerra a răspuns:

Prostii...de cand trebuie eu sa ma las conduse de vorbele TAMPITE [scuzati vocabularul] a altora? Sfarsitul poate fi si maine...nu e cand zice orice idiot cu 3 clasehappy daca zic eu ca maine moare Basescu.m-ar crede doar babele de la azil care isi vor pensia.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu cred....parerea mea : au mai fost si alte zvonuri d-astea si n-am patit nimic deci nici acum n-ar fi adevarat (ca povestea cu lupul)laughing deciiiii FALS

| mona a răspuns:

Nu va fi nici un sfarsit

| PedoBarbie a răspuns:

Bună!
Şi staniolul învelea vaca.
Pe curând!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Afirmatia este gresita. Suna mai mult a farsa decat a adevar. Gandeste putin rational, ''sfarsitul'' nu poate veni intr-o singura zi, numai daca este vorba despre un corp ceresc de mari dimensiuni care sa distruga tot de pe Terra, ceea ce nu prea cred. Cei de la NASA vorbesc despre o posibila eruptie solara, insa nu ar fi ''sfarsitul lumii'', nu am mai avea curent electric, ar fi un alt mod de viata, la care oamenii se pot adapta, usor sau greu, asta ramane de vazut, daca o sa se intample.

| summergirl25 a răspuns:

Eu una nu cred ca este adevarat.

| irbis a răspuns:

Daca e sa fie sfarsitul lumii, acesta se va petrece prin faptele oamenilor. Daca sunt destui oameni care cred cu adevarat ca vine sfarsitul lumii, vor actiona in consecinta si vor cauza chiar ei sfarsitul, indiferent daca predictia e de fapt adevarata sau nu.
Sfarsitul nu va veni decat daca foarte multi oamenii chiar cred asta.

Întrebări similare