| Genevaaa a întrebat:

(F) Nu prea mai am ambitie, anul ăsta am bacul, am atatea de facut, nu am terminat nici scoala de soferi si mai am 4 luni si eu nu fac 2 chestionare din prima.
Nu stiu ce s-a intamplat cu mine caci pe la 14 ani imi vizualizam ferm viata cum că nu voi vrea familie sau copii(o pierdere de timp și reținere emotionala), ca voi avea joburi in care sa nu stau pe acasă prea mult tocmai pentru a fi 100% doar pe carieră si departe de o eventuală familie
Chestie cu care la 19 ani in prezent rezonez, adica imi respect gandirea de atunci, dar poate eram mai pe survival? La modul ca acum am relatie de 2 ani+ cu care si locuiesc in casa mea, poate m-am comfortabilizat foarte mult? Simt ca trebuie lumea sa traga de mine mereu, dintr-o saptamana de scoala macar 2 lipsesc ca ba imi e prea somn ba plouă ba ninge.
Daca simt totusi indatorire cuiva, de ex cand am lucrat in vară, bag tare fara nicio remuscare, acolo nu exista lene, 4 ore somn si 12 ore muncite merg. Dar poate in prezent pur si simplu m-am comfortabilizat prea tare...

7 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

"m-am comfortabilizat"
Lasa scoala de soferi si alte preocupari, concentreaza-te pe scoala, ca nici limba romana nu o stapanesti!

"dintr-o saptamana de scoala macar 2 lipsesc ca ba imi e prea somn ba plouă ba ninge." Poftim? Tu esti viitorul tarii?
Si mai vorbesti de "cariera"!

Chiar acum imi notez sa va dau test eliminatoriu la limba Romana pe care va mai aud cu pretentii de "cariera"!

| DenDenX a răspuns:

Bro doar fii mai matur.

Dedica 70% pentru BAC și 30% pentru Școală de șoferi

Poți să o faci ai încredere în tine.

Pentru chestionare și învățat folosești aplicația,, Școala Rutiera"

Iar pentru BAC ori înveți din ce ți-au predat la școală sau de pe net.

Tot ce pot să-ți spun e sa fii mai disciplinat

Încearcă să aloci cate 1 oră pe zi pentru permis și 2 sau 3 pentru BAC(bineînțeles poți și mai mult dar depinde și de tine)

Știi ce făceam eu în situația ta?

La școală nu faci zilnic mate, romana, fizica...

Eu învățăm mă celelalte obiecte care nu erau importante.din 6-7 ore la școală.e posibil ca doar una sa fie o materie la bac..pe zi

Învață la mate in ora de geografie de exemplu sau in ora de muzică sau ce ai tu...etc ai înțeles ideea

| Genevaaa explică (pentru DenDenX):

Mersi frumos

| DenDenX a răspuns (pentru Genevaaa):

Mă bucur că te-am putut ajuta.îți urez o seara frumoasa.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns (pentru DenDenX):

Iti irosesti sfaturile pe cine nu trebuie.
N-ai citit partea cu "dintr-o saptamana de scoala macar 2 lipsesc ca ba imi e prea somn ba plouă ba ninge."?