| Genevaaa a întrebat:

(F) Nu prea mai am ambitie, anul ăsta am bacul, am atatea de facut, nu am terminat nici scoala de soferi si mai am 4 luni si eu nu fac 2 chestionare din prima.
Nu stiu ce s-a intamplat cu mine caci pe la 14 ani imi vizualizam ferm viata cum că nu voi vrea familie sau copii(o pierdere de timp și reținere emotionala), ca voi avea joburi in care sa nu stau pe acasă prea mult tocmai pentru a fi 100% doar pe carieră si departe de o eventuală familie
Chestie cu care la 19 ani in prezent rezonez, adica imi respect gandirea de atunci, dar poate eram mai pe survival? La modul ca acum am relatie de 2 ani+ cu care si locuiesc in casa mea, poate m-am comfortabilizat foarte mult? Simt ca trebuie lumea sa traga de mine mereu, dintr-o saptamana de scoala macar 2 lipsesc ca ba imi e prea somn ba plouă ba ninge.
Daca simt totusi indatorire cuiva, de ex cand am lucrat in vară, bag tare fara nicio remuscare, acolo nu exista lene, 4 ore somn si 12 ore muncite merg. Dar poate in prezent pur si simplu m-am comfortabilizat prea tare...