| albaersmuk a întrebat:

Fac handbal… Colegele mele giulia si simona sunt cele mai bune prietene, ele o urasc pe crina. Sau cel putin o urau. Mereu ma purtam frumos cu crina deoarece imi era mila de ea ca nu prea o sufereau fetele. Era de treaba. Cand aveam un secret mereu ii spuneam giuliei cat si simonei, dar si crinei. Dar si giulia si simona la randul lor imi spuneau, si mai rar si crina.
Problema este ca de la o vreme ele se poarta diferit, cel putin giulia o admira pe crina. Mereu la antrenamente o ia in brate si ii zice ca i-a fost dor de ea; lucruri pe care mi e nu mi le facea.
Iar simona nici nu imi mai spune secretele ei, si nici giulia.
Crina a vazut ca ma intelegeam bine cu giulia si acum; fiind in centrul grupului, a inceput sa spuna ca ma port urat cu ea, giulia si simona o cred mereu la tot ce spune. La antrenamente ma simt singura deoarece ele erau fetele de varsta mea.
Mereu cand o mai intrebam pe giulia ceva deschidea subiectul despre crina spunand "apropo dar de ce te poti asa urat cu crina?", iar eu ii spun ca nu ma port urat, ci ca ea inainte se purta foarte urat cu crina, iar ea spune: " eu sunt o persoana intelegatoare si nu ma port urat cu ea si nici nu m-am purtat"
Ce pot sa mai fac…?

Răspuns Câştigător
| User1234578 a răspuns:

Nu ai ce să faci, acele persoane nu erau pentru tine. Nu e vina ta, vina cumva e a lor. Lasă le să și trăiască prietenia iar tu găsește ți persoane mai de calitate cu care să îți petreci timpul. laughing ❤️

1 răspuns:
| LisaJulie a răspuns:

Nu sunt persoane cu care sa poți petrece timpul după părerea mea! Nu mi se pare o prietenie adevărată