anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Făcând abstracție de faptul că l-am folosit eu, ce vă sugerează un pseudonim de "Maestrul Deghizărilor"?
Ce trăsături de personalitate atribuiți unei persoane care folosește acest username pe internet?

Răspuns Câştigător
| Anyo1988 a răspuns:

Mie unul sa fiu sincer cand am vazut numele prima oara nu stiu de ce desii nu imi place filmul cu batman si nu ma uit la el nici nu m-am uitat ( e drept imi placeau desenele cand eram mic dar ceva s-a schimbat cu timpul...) cumva m-am gandit la joker iar pe de alta parte ma ducea cu gandul la o persoana careia ii place sa se deghizeze, sa isi ascunda adevarata identitate sau o persoana care fuge de adevarata sa identitate ascuzandu-se/degizanduse ca oricine altcineva de fiecare daca ce este demascat astfel dea lungul timpului luand o infatisare noua hmmm tare acum imi dau seama ca asta ar putea fi urmatorul meu scenariu de film deci mersii pentru idee happy ( cum zicea o vorba de a mea, toate lucrurile sunt legate intre ele si toate duc inevitabil catre altele ) ai grija de tine maestra deghizatului laughing ( in acest context poate avea 2 intelesuri )

15 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Ilegalitate pe acest site. Acum stie si Cristina ca ai cel putin doua conturi.

| anonim_4396 explică (pentru darrio2007):

Știa de ceva vreme. I-am zis să-mi steargă vechiul cont și să rămân cu acesta.

| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

O persoana plictisita de viata

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Mie mi s-a parut ceva copilaresc, "ales" dupa ce ai incercat vreo 10 variante deja luate, si te-ai plictisit laughing
Nu sunt atent deloc la username-uri, majoritatea il alegem in ideea de a ramane anonimi.

| Mosotti a răspuns:

O personalitate care face sa vrei sa joci roluri, s-ar putea spune personalitate multipla, de ex ex ala cu soferita daca seamana cu originala daca poate trece neobservata si altele.
Sa fi baiat sa vezi cum te trateaza altii in postura aia si altele, adica poti fi oricand in alt rol si altcineva de fapt.

Răspuns utilizator avertizat
| Emma30555 a răspuns:

E un nume destul de pompos, artistic, o persoana aventuriera, romantica, curioasa, visătoare, suna a personaj de roman. Însă o persoana care vrea sa se deghizeze, va dori sa treacă neobservata și va lua un nume comun

| maphiotul a răspuns:

Versalititate,curiozitate,
curaj

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Erai de la primul nickname un "maestrudeghizat " dar unul de un nivel rudimentar, subtire.
Nu știu ce boli mintale ai, și ce satisfacții îți aduc aceste deghizări morbide, dar ți ai pierdut o bucata din viata ca să demonstrezi NIMIC

Răspuns utilizator avertizat
| anonim_4396 explică (pentru DracuIa):

Ha? Răspunsul meu e de Nobel? laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Discretie,eleganta.

| MaryMaria333 a răspuns:

Foarte simplu. Avand in vedere că erai de fapt Rosalia, inseamna ca ți'ai "deghizat" contul șmechero. Aia imi sugerează denumireawinking

| Angelindeed a răspuns:

Ceva cringe.
Mă face să mă gândesc la un copil.

| gellalbie4ever a răspuns:

"Maestrul deghizărilor"
SUPER TARE numele,
Numele meu e gellalbie4ever?