Cat de multi sunteti care faceti revelionul acasa. Sunt curios cati dintre voi are varste cuprinse intre 13 si 23 de ani si care ar fi motivul de alegeti sa il petreceti acasa. Si eu fac o cina cu familia, parintii seara dar dupa ora 22 am plecat. Cei sub 13 ani inteleg ca nu ii lasa parintii singuri in alta parte si cei peste 23 poate au deja o familie si un copil mic si poate petrec revelionul acasa la TV dar restul dupa parerea mea ar trebui sa isi traiasca viata mai incolo o sa ai tot timpul sa faci "Protevelionul".
Il fac acasa pentru ca nu am la cine sa ma duc, deoarece toti prieteni mei tot cu familia il fac si parinti nu ma lasa sa invit pe ceilalti la mine. ps am 14 ani ...
Pai chiar toti colegii din toata scoala, inclusiv vecinii sau alti prieteni fac revelionul in familie? E greu de crezut. Cand eram de varsta ta inchiriam cu prietenii un apartament si tinea vreo 3 zile revelionul.
Da toti ... in fiecare an am avut petrecere in afara de anul acesta.
Merg in centru cu prietenul meu, va fi concert Cargo. Dupa concert, mergem acasa sa mancam bunatati facute de mama.
Eu fac revelionul acasa cu familia (ca altfel nu ar mai fii revelion ) si cu prietenii foarte apropiati.
Sarbatori fericite!