Ce frumos, as vrea si eu sa incerc odata.
Ma pricep destul de bine la Badminton, oare imi va oferi un avantaj si la Tenis?
Cu siguranta, ca si incepator, te vei descurca mult mai bine decat cineva care nu a avut nicio tangenta cu aceste sporturi: squash, ping pong, tenis de camp, badminton. Practicand, in paralel, aceste sporturi, vei progresa semnificativ. Spre exemplu, am prieteni care joaca squash sau ping pong si care si-au imbunatatit considerabil reflexele la tenis de camp. In fine, recomandarea mea este sa treci peste ceea ce te retine si sa incerci. Eu, acum 8 ani, cu putin timp inainte sa ma apuc, tin minte ca ma gandeam ca nu o sa ma descurc, ca o sa se uite lumea aiurea, ca o sa rada, etc. N-a fost nici pe departe asa si acum am ajuns la un nivel optim, care imi permite sa particip cu succes la turnee nationale de amatori. Nu mai zic ca mi-a schimbat viata, din multe puncte de vedere.
E un sport relaxant.
Ma urc in masina si plec sa imi rezolv necazurile https://www.youtube.com/watch?v=z8Dlf-SkafI&t=17s
Nu, sportul meu e sa privesc toate sezoanele dintr-un serial pana dimineata sunt experta in asta deja.
Nu. Fac sport la munca. Mai fac si sport la maica-mea, țara. Oricum nu am burta specifica varstei. Tu faci vreun sport?
Nu dar vreau sa ma apuc de Aerobic sau Sala.
RAY întreabă: