anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Faci parte dintre o echipa de salvatori si esti trimis intr-un loc unde s-a produs un mare accident, tu a trebuit sa cobori la subsolul unei cladiri unde ai descoperit 10 persoane ranite, pe care dintre persoane salvezi prima si de ce? am dat un test pentru psihopati laughing si o intrebare de genul acesta era pusa, faza tare e ca trebuia sa raspund prin da sau nu rolling on the floor care e mai trilulilu, ala are a pus intrebarea sau cel (medic este ) care a vazut ca exista si nu a sters-o? oricum vreau sa-mi raspundeti si la intrebarea din test

Răspuns Câştigător
| Deny1333 a răspuns:

Persoana care e cel mai grav rănită. Are nevoie de îngrijire medicală urgentă. De restul se pot ocupa colegii mei. tongue
Niciunul dintre ei.

2 răspunsuri:
| мιнαɛℓα36 a răspuns:

Exista posibilitatea ca accidentul sa fie atat de grav sau un cutremur, o calamitate si nu ai timp sa studiezi 10 persoane sa vezi care e mai grav ranit. Instinctul iti va spune sa salvezi un copil ( daca exista ), altfel salvezi pe cine apuci!

| KarmaPolice a răspuns:

Vrei un raspuns cu DA sau NU? sau alt raspuns?
In primul rand cred ca trebuie sa evaluezi situatia, si persoana care este cel mai grav ranita trebuie salvata prima ( presupunand ca are nevoie de ingrijiri medicale rapide). In legatura cu intrebarea poate nu s-a observat greseala sau nu este intrebarea completa sau poate face parte dintr-un set mai mare de intrebari si ei au vrut sa vada daca cei care participa la acest chestionar sunt atenti la intrebari si gandesc atunci cand raspund