| chiftelutacrocanta a întrebat:

Faptul ca rasadurile cresc mai repede cand le sunt acoperite radacinile cu fecale se datoreaza faptului ca energia apei si a pamantului patrunde in fecale si devine atat de epuizata in lupta cu fecalele incat rasadurile devin bogate in prezenta puternica a energiei? Fecalele insemnand frica au obiceiul sa atraga energia din jur? Energia fiind prezenta lui Dumnezeu patrunde acolo unde frica e distrugatoare? Poate vorbesc prostii dar macar zic bine?

3 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Păi, sau vorbeşti prostii, sau zici bine.
Eu zic că nu zici bine.

| WangLouis a răspuns:

Imi place cum gandesti...

| Takishima a răspuns:

Deci, solul fertil si bun este acela care este hranit si protejat in timp. Odata la 100 de ani solul fertil creste cu un centimetru. Daca arzi pamantul ca sa nu mai tai paile sau sa cosesti atunci se distruge solul.
Solul devine mai fertil cand asimileaza materie hranitoare precum litiera de frunze, ingrasamantul natural, materia organica descompusa.
In natura totul are rostul ei. Este ceva care se reinnoieste si se regenereaza incontinuu. Si animalele isi dezvolta anumite parti ale corpuli sa se adapteze la natura iar cand o specie moare alta se naste. Natura e perfecta. Daca vrei poti sa crezi ca exista Dumnezeu.
Cat veni vorba de fecale, asa suntem creati ca organisme.
Rinichiul este aparatul exrector care filtreaza tot ce e bun si ce e rau din alimentatie. Deci el e can o sita care cerne si da afara ce e rau. Asa se explica si existenta fecalelor. Eliminam ce nu este bun. Si apoi ar explica si faptul ca mancam si ne folosim unul din simturi, acela gustativ. Ce ne-am face fara papile gustative? Iti place ciocolata sau inghetata? Cand esti trist/a nu ai vrea sa te indulcesti putin? Totul are legatura.
Alt aspect in legatura cu excrementele, in afara de ingrasamant, acestea sunt folosite ca mancare. Exista cafea civet cat coffee facuta din fructe mancate de un anumit animal, civet ( eng), si este una din cele mai scumpe cafele din lume.
Iarasi excrementele de liliac sunt folisite ca ingredient culinar in alta parte a lumii.
Nu cred ca ar trebui sa exagerezi cu binele si rau in materie de filozofie sau metafizica.
Nu are legatura.
Fiecare varsta are intrebarile si raspunsurile ei.
Atata timp cat excrementele sunt utile solului si il fac fertil ca acesta sa creasca plante bogate, nu cred ca e rau in nimic.
De obicei omul strica natura prin poluare. Ai putea spune ca el este diavolul Naturii si ca nu este Dumnezeu in el, ca un excrement inutil? Daca tot ti-ai pune intrebari similare, ai ajunge sa te intrebi si atat.