Nu are nici o legătură atracția fizică cu facultatea, tu acum ai găsit această scuza, in realitate e pentru că nu sunt atrăgători fizic simplu
Nu are nici o treaba liceul cu faptul ca tu nu iti poti face o relatie, fiindca tu nu ai bun simt si nici respect pentru femeie, de aia nu-ti poti face nici o relatie.
Nu mai este nicio fata cu tine la seral Eu cred ca este și poți sa vorbești cu ea liniștit, încearcă sa abordezi mai multe fete! Nu toate sunt interesate de cine ești sau ce studii ai
Cele de la seral spun ca vor un barbat care sa fie capabil sa le întrețină ca vor sa facă copii mai devreme și sa fie mame și gospodine
Nu are treaba asta! Contează cei 7 ani de acasă! Educația de baza! Sa te înțelegi cu persoana de alături! Multe relații se destramă rapid de la reprosuri legate de bani și studii! Când unul se simte superior altuia doar ca are 200 lei în plus pe card sau 3 ani de facultate. se duce totul pe ducă...
Cred ca trebuie sa inveti ceva din asta:: Fara studii si fara munca (ca iti place, ca nu-ti place) nu faci nimic in viata.
Nu mereu conteaza studiile intr-o relatie. Cunosc pe cineva care el are 10 clase iar sotia lui este profesoara.