| lacrimi a întrebat:

Fara suparare, chiar nu vreau sa credeti ca ma laud sau altceva. unii imi spun ca sunt cam grasutz. voi ce ziceti?

Răspuns Câştigător
| ejaxz a răspuns:

Eu una consider ca ai pus intrebarea asta din cauza faptului ca:

1)nu ti se acorda destula atentie;
2)esti narcisist;
3)ai o problema reala legata de aspectul tau fizic, si, in caz ca am dreptate, iti sugerez sa te calmezi si sa te accepti asa cum esti.

PS:Arati binisor.No problemwinking

7 răspunsuri:
| Silvia a răspuns:

don't tell anyone ca asa e frumos laughing

| Dorinel a răspuns:

Grasu Contra-Bassu laughing

| eyline a răspuns:

Din poza ta cred ca de fapt grasutz e cam ironic... cand citim gasutz trebuie sa ne gandim la antonimul lui, acesta-i cred, amanuntul care-i macina pe presupusii "unii", invidiosi, lipsiti de subiecte de discutie. Conside ca fiecare om e bine in felul lui si in acelasi timp este unic pentru ca detine ceva special, inexistent la altii.

| lacrimi explică:

Mda. m-am cam lamurit care e media coeficientului de inteligenta al utilizatorilor TPU... nu puteti sa tratati un subiect cu seriozitate, macar odata in viata.sunteti prea pusi pe glume! HAHAHA oh go on

| lacrimi explică:

Nu inteleg, cu ce am gresit? Nu am dreptul de a pune o intrebare? Fara suparare, dar cred ca unii precum eu_o_mare_enigma ar trebui sa isi tempereze aerele de superioritate...Valencia!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Frate, gradinita este in alta parte.nu inteleg cum de va adunati aici, pe TPU, toti picii?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

mai nenea! daca tu esti grasut de mine ce sa mai zic, cu 7 ani in urma aveam 78 kg /1.80 inaltime, acum am 135kg/1.80 (din cauza unui accident tragic, metabolismul bata-l vina), sau ai pus intrebarea la harneala?