Daca stai și te gândești, geneza biblică așa spune, că femeia a fost făcută pentru bărbat. Dar asta probabil pentru că Dumnezeu a văzut că eșuase cu nenea Adam
Glumesc.
Versiunea ebraica e comica,desi iahve face o femeie Lilith si pe adam, dar aveau un pat prea mic asa ca adam se plange lui Iahve si ea este izgonita din eden si devine demon, apoi iahve se gandeste ba am dat gresit da staiiiiiiiiii ca am o idee asta are coaste cam multe, o sa fac dintr o coasta o femeie, astfel a facut o pe eva
Lilith și Adam se iubeau foarte mult, dar când făceau dragoste, Lilith nu dorea să stea pe jos, cerând egalitate între sexe, intrând în conflict cu Adam. În urma conflictului, Lilith pleacă; o altă versiune spune că pronunțând în mod nepermis numele lui Dumnezeu YHWH (cu pronunție azi nesigură), este izgonită din Eden. Îl ia pe Șarpe (Diavolul) ca soț, răzbunându-se mai târziu pe Adam, făcându-l să ia fructul interzis.
https://ro.wikipedia.org/wiki/Lilith
biblia e foarte amuzanta, de asta o si recomand, daca te prind si te violez dau ceva banii la taicatu si te pastrez misto
Nu, gresit, ci fiindca i se facuse greata ca umpluse Adam gradina raiului cu urme de ****.
Aceias intrebare pe care ti-a pus-o Hammurabi ti-o pun si eu...
Nu suntem in epoca de piatra sa conduca cineva pe cineva.Da pe vremuri barbatul era capul familiei pentru ca avea forta fizica mai mare dar tin sa cred ca am evoluat mai mult de atat.Consider ca nu mai suntem in epoca de piatra sa ii dam o bata in cap la unul si sa il luam acasa, cred ca trebuie sa ne folosim si de alte calitati si mai ales de minte.
Din ceea ce spui tu, ar echivala cu : piersicile sunt facute pentru a fi consumate de catre oameni, dar oamenii nu sunt facuti pentru a consuma piersici. Nu prea merge.
Violul trebuie legalizat. Si arest 15 ani daca te opui.
Ar trebui sa ne putem cumpara sclavi sexuali.
Nu ca acum, cand o femeie este libera. Pfiu.
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: