| AcoloUndeViselePleaca a întrebat:

Femeile in alte tari au pistoale / shotgunuri / Ak47 / Revolvere cu gloante MORTALE, nu cu oarbe ca in Romania.

Ce parere aveti baietii? Alea de acolo va omoara daca le inselati, romancele noastre cuminti doar plang!

De ce nu sunteti recunoscatori!? big grin

8 răspunsuri:
| AlexanderAdrian a răspuns:

Pentru ca o tata proasta si cicalitoare ramane proasta si cicalitoare, d-aia nu suntem recunoscatori.

| suffarstar a răspuns:

Paranoia este un simtom al schizofreniei. Nimeni nu te inseala daca ai ochii deschisi.

| AcoloUndeViselePleaca explică (pentru suffarstar):

Atunci schizofrenia iti salveaza viata.
Cat despre inselat, poti fi inselat si cu ochii deschisi, cum exista 5-6-7-8 miliarde de oameni pe planeta, putem oricand sa fim inlocuiti tongue!

| suffarstar a răspuns (pentru AcoloUndeViselePleaca):

Nu,schizofrenia nu iti salveaza viata, este o boala grava pentru care nu exista tratamente. Ceea ce iti salveaza viata este ratiunea, daca ai fost inselata e vina ta, asta nu neaga faptul ca exista escroci. Nu e nevoie sa impusti pe cineva ca sa inveti sa iti alegi perechea potrivita, no sa faci pe nimeni sa iubeasca cu forta.

| AcoloUndeViselePleaca explică (pentru suffarstar):

Evident ca omorand pe cineva nu iti rezolvi tie situatia big grin, ziceam doar

| c0ton a răspuns (pentru AcoloUndeViselePleaca):

Rasisto.

| AcoloUndeViselePleaca explică (pentru c0ton):

Ce-ai mai, baietii sunt dulci big grin! Ce sa am eu cu ei big grin! Am pistol cu gloante oarbe xD Sunt cam sadica, toti baietii care-mi pica pe mana ii impusc in cur devil

| Stefan12345609 a răspuns:

Femeile din Romania nu au bani de arme big grin