Niciodata barbatii nu vor fi egali cu femeile, fiindca, din pacate egalitatea exista numai in matematica. Bineinteles, intre cele doua "specii" exista o multime de diferente, dar si asemanari.O diferenta destul de impunatoare este aceea ca, in viata, barbatii considera ca drumul cel scurt este cel drept.Iar noi, femeile, suntem de parere ca drumul cel scurt este cel ocolit.
Diferentele sunt mari dar in societate au dreptul sa fie egali
Femeile se luptă pentru drepturi egale cu bărbaţii. Bărbaţii se luptă pentru drepturi egale cu femeile. De învins, înving bărbaţii. ))
De fapt dupa cite stiu intotdeauna au invins femeile
Fa-ti singur si nu am de gind ce STUPID
Desi ne place sa credem ca este egalitate, nu este. Cu toate ca ar fi frumos. Acum, e si normal, fiecare isi va sustine sexul.In Romania la ora actuala nu este egalitate intre sexe. Ca drept dovada : avem un singur ministru femeie si e batjocorita in fel si chip (ca e amanta nu stiu cui, ca a ajuns pe pile, ca probabil a prestat servicii pentru locul obtinut si tot felul de aberatii menite sa o doboare din pozitie).
Oamenii sunt rai, iar partea cu diferentele tine de asta. Ce frumos ar fi sa recunoasca toata lumea ca fara barbati, viata ar fi mai dificila pentru ca ei duc la bun sfarsit munci fizice grele, iar fara femei totul ar fi monoton, banal.
In final nimeni nu va castiga razboiul sexelor, se fraternizeaza prea mult cu inamicul
In Re Moldova (de exemplu) 13 femei deputati si vreo 5 ministri, iar in Russia vreo 50
De ce nu va place egalitatea?
Idee n-am
Eu nu am nimic cu egalitatea, nu intelege gresit. Sunt pro, dar realitatea e alta.
Femeile nu sunt nici mai prejos, nici mai presus decat barbatii. Iar despre egalitate nici nu poate fi vorba!
Din pacate, rar vezi ca femeile si barbati sa fie egali, deoarece noi suntem considerate ca fiind pacatoase, iar barbati nu, chiar daca avem aceleasi drepturi, acum totii barbati se cred superiori noua, si ca ei sunt sefi, si etc. si ei dau cu pumnul in masa
Ei da poate in Romania in alte tari femeile de mult conduc.De exemplu in Russia femeile demult sunt respectate si sunt egale uneori chiar ele sunt principalele.Asa ca nu sunt de a cord cu tine
Eu nu am nimic in potriva, dar cele mai multe cazuri se intampla sa fie barbatul seful, acum asa a fost din vechime, s-a mai schimbat lumea
Cam rar intilnesc asa ceva cei drept nici nu-s romanca
Sti ce? aici depinde de conceptia fiecaruia, is barbati care vor conduce iar femeile se lasa conduse, si sunt alti care nu le pasa si vor sa fie la egal cu fetele.
Dar de ce femeile trebuie sa taca? Au dreptul sa vorbeasca
DA! Desi in evul mediu femeile nu aveau drepturi! Atunci chiar au fost nendreptatite!
Loreddana întreabă: