| BitchInRedDress a întrebat:

Femeilor, ce lucru urâți cel mai mult la un bărbat? Am tot vazut postari de genul in ultima perioada si m-am gandit ca ar fi intetesant sa aflu și opinia specialiștilor TPU

36 răspunsuri:
| FreddieM a răspuns:

De ce un bărbat ar trebui neapărat sa aibă o caracteristică demnă de a fi detestata/urâtă de regnul feminin? Nu-i frumos din partea ta sa pui asemenea întrebare, fiecare individ/ă are caracteristici unice, pot fi sau nu pe placul celorlalți. Ce nu-ți place ție, poate-mi place mie și invers.
Cheers

| sierra1 a răspuns:

Pentru că dimensiunea contază, să fim de acord că oricine urăște un cont bancar cu puține cifre (sau dacă doriți, cu numere mici)

| BitchInRedDress explică (pentru FreddieM):

Repede te-ai ofensat si tu! happy

| Miruna333 a răspuns:

Misoginismul, standardele duble
Zgarcenia

| BitchInRedDress explică (pentru Miruna333):

Ce înțelegi prin standarde duble?

| Furnicuta000 a răspuns:

In primul rand agresivitatea pentru ca asta e cea mai mare problema in Romania: barbatii agresivi, violenti, orbiti de gelozie, care isi abuzeaza verbal sau fizic partenerele si de care e greu sa scapi odata ce te-ai incurcat cu ei

| RAY a răspuns:

Eu urasc aroganta care o vad mai des intalnita la masculi

| Hyperion7 a răspuns:

Nu-s femeie,dar îți pot spune ce "urăsc" eu la femei,revin mai târziu la cuvântul "urasc".
In primul rand,urăsc lipsa de respect.
Urăsc indiferenta,nepăsarea.
Urăsc când trebuie sa insist sa mă fac auzit. Urasc sa nu fiu văzut,auzit.
Urăsc să nu pot comunica eficient Intr-o relație.
Urasc orgoliile prea mari.
Urăsc reproșurile și nemulțumirile.
Urăsc dramele inutile.
Urăsc violenta și ar mai fi câteva.

Așa,legat de a urî ceva la cineva,orice lucru urâm la alții,se afla si-n noi,sub același formă sau poate o alta formă.
Când avem numai certuri in casa,noi cum ne comportam in acea relație? Suntem genul de instigator,genul nemulțumit? Că dacă da,e și normal sa fie drame-n casa.
Nu strânge bărbatul după el? Când ultima oară l-ai felicitat pentru ceva ce a făcut sau realizat? Când ultima oara nu l-ai făcut să se simtă bărbat? Și nu mă refer doar la sex.
Ei,dacă a fost acum foarte mult timp,asta e motivul.
Atunci când lucrurile merg groaznic in relație, trebuie' sa fim conștienți că și noi suntem vinovați, nu numai ceilalți.
Și o să ziceți "pai da, dar el când a făcut ceea ce ai zis?"Nu contează când a făcut el, nu e vorba de cine e mai neîndreptățit, ci e vorba de a face mediul familial mai plăcut.
Așa că dacă vreți schimbări în ceea ce urâți in parteneri, vedeți ce anume cauzează problema și interveniți.Rezultatele nu se vor lăsa așteptate dacă luați măsuri!
O altă soluție ar fi comunicarea, să discutați fara sa va reproșați unul altuia cat de incapabili sunteți, ci pe un ton normal sa explicați partenerului ce va deranjează, pentru că reproșurile nu fac nimic altceva decât să activeze orgoliul celuilalt.
Mă rog, e mult mai complex, dar dacă faceți ce v-am spus eu, problemele din căsnicie sigur se vor diminua!

| BitchInRedDress explică (pentru Furnicuta000):

A deci asta era cea mai mare problema a romaniei, nu coruptia. De asta nu pot romanii dormi noaptea, ca vasile din Vaslui isi abuzeaza femeia zilnic. laughing

| Furnicuta000 a răspuns (pentru BitchInRedDress):

Cea mai mare problema a barbatilor din Romania, nu despre barbati era intrebarea ta? Chiar trebuie sa detaliez la fiecare raspuns? Si da, ai nevoie de un control daca te apuca rasul cand vorbesti de femei abuzate

| BitchInRedDress explică (pentru Furnicuta000):

Nu am specificat barbati romani. Sau oare? laughing

| Furnicuta000 a răspuns (pentru BitchInRedDress):

Am dat exemplu Romania pentru ca 90% din oamenii de pe acest site locuiesc in Romania. Pe cine intereseaza ce defecte au barbatii din Suedia?

| iulia0514 a răspuns:

Din punctul meu de vedere întrebarea este irelevanta pentru că nu pot spune ca urăsc ceva la un bărbat din simplu fapt ca si noi femeile ne facem vinovate de aceleași păcate și femeile mint, înșală, sunt violente, arogante, suferă de misandrie etc! Asa ca nu prea avem ce spune fără sa atragem atenția asupra faptului ca nici noi nu suntem mai cu moțwinking
Ma poți bloca dar asta e părerea mea!

| BitchInRedDress explică (pentru iulia0514):

Crezi ca exista misandrie?

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru iulia0514):

@Ray: PE care...tongue Si nu esti femeie. Uite cum ne faci de rusine cu lipsa de atentie!

| Miruna333 a răspuns (pentru BitchInRedDress):

Cauta pe google

Stiu ce inseamna. Ma refeream la ce intelegi tu prin asta

Pai acelasi lucru ca si tinelaughing

| iulia0514 a răspuns (pentru BitchInRedDress):

Normal ca exista la fel cum există și misoginism!

Deci ar fi mai bine sa nu fie coruptie, dar tot sa traim ca in jungla. E ceva de ras abuzul?

Pe unde in ferentari sau Craiova trăiți voi femeile de va tot plangeti ca sunteti abuzate? In orașul unde stau eu nu am intalnit vreodata o femeie care sa se planga de asta, ba din contra, ele se impun in fața barbatului. Daca ai impresia ca in Romania femeile sunt nedreptățite, iesi din casa sau cel putin muta-te in alt oras. Cu cât barbatul are mai multi muschi, cu atat e mai idiot, deci posibil de acolo se trage violenta lui, acesta crezând ca femeia ii apartine. Nu cred ca intelegi ce vreau sa spun oricum happy

Vai de mine, ai cont de femeie si tu esti barbat, grav si foarte trist. Am spus eu ca sunt abuzata? Da drumul la stiri sa vezi super putin % din cazuri.
Nu stau in Romania, dar cunosc realitatea.
Ai 12 ani sa spui ca n-ai intalnit femeie in orasul tau care se plange de asta? Tu crezi ca cele mai multe spun? Nu.

| D7Alina777 a răspuns (pentru iulia0514):

Bună. Eu am scris în note la mine in telefon 60 cauze/motive pentru care nu suport bărbații/pentru care femeile misandre în general urăsc bărbații iar toate acele 60 motive (vorbe, acțiuni), nu se găsesc la femei, eu una le-am găsit doar la bărbați. Dacă vrei ți le scriu aici ca să înțelegi mai bine

| iulia0514 a răspuns (pentru D7Alina777):

Buna! Nu e nevoie să-mi scrii toate motivele tale pentru care urăști bărbați eu am precizat doar ca eu nu pot găsi un motiv pentru a afirma ca urăsc bărbați pentru un anumit lucru din simplu fapt că suntem oamenii și indiferent ca suntem femei sau bărbați avem defectele noastre dar asta nu înseamnă că cineva are dreptul sa susțină ca urăște ceva anume la o persoană indiferent de sex religie etc! Am spus clar e strict părerea mea!

O părere se poate forma doar pe baza unor informații sau motive pe care le ai despre acel subiect să poți forma acea părere.
Sunt de acord că nu e ok să spunem "urăsc direct persoana" și nu acea parte greșită din caracter doar.
În general patriarhatul urmat de misoginism a dominat și încă domină fiincă nu s-a estompat de tot, de asta există misandrismul, un răspuns pentru misoginism.
Poate te-ai înconjurat sau ai văzut mai mult acei bărbați ok. Dacă te uiți pe platforme online cum ar fi Tiktok, Instagram etc, ai să vezi adevărata față fiincă în viața reală bărbatii nu își expun ura/misoginismul față de femei când vor să obțină acel ceva de la femei

Am o anumită vârsta și am experienta cu oamenii am întâlnit și bărbați ok și bărbați mai puțin ok dar am avut parte și de reversul medaliei lucrând de câțiva ani la o fundație care ajuta copiii și părinții abuzați de parteneri și sa ști ca nu întotdeauna e vorba despre un bărbat sunt și femei care își abuzează parteneri și copiii nu doar psihic ci și fizic și verbal! Nu apar bărbați ci doar precizez ca exista și femei care nu sunt tocmai ok

| BitchInRedDress explică (pentru D7Alina777):

Trimite mi mie alea 60 motive pentru a dezbate subiectul happy

Logic că există și femei, dar dacă bărbații vor să dovedească că pot fi și ei blânzi cu empatie, înțelegători etc, să încerce măcar să scadă procentul de 95% de prizonierii din închisori care sunt bărbați, măcar să încerce să îl scadă
Da nu, ei când văd o femeie bătută plina de vânătăi, spun în comentarii "și-a meritat-o", "a făcut ea ceva" și tot așa

"Da nu, ei când văd o femeie bătută plina de vânătăi, spun în comentarii "și-a meritat-o", "a făcut ea ceva" și tot așa"

Sunt și femei care au aceeași pare nu ai ce face fiecare e liber să-și exprime părerea chiar dacă noi nu suntem de acord!

| jhonny999 a răspuns:

Cuvinte grele.
Ce urasc femeile la barbati.
Ce urasc barbati la femei.
Nu ar trebui ca intre barbati si femei existe respect si prietenie.
De obicei cand ne inprietenim cu o persoana pur si simplu rezonam, nu conteaza daca este barbat,femeie, gras, scund, bogat sau sarac.pur si simplu sunt oameni buni.
Cand ne alegem un partener intr-o casnicie schimbam regula. Femeile vor ca Barbati sa aiba muschi, bani. sa nu fie scund, gras, sarac.si nu mai conteaza inima si bunatatea.
Barbati vor femei perfecte exterior si nu mai conteaza inima.
Iar pentru alegeri fiecare suntem raspunzatori.
Depinde ce vrem prieten sau partener.
Eu am ales o prietena si am parcurs impreuna 39 de ani pana acum.si avem acelasi respect si prietenie ca in prima zi.
Asa ca alegeti -va partenerul ca si cum v-ati alege un prieten.