Nu, e doar o femeie stapana pe ea. Sunt multe femei in armata, de ce sa nu fie acolo? Probabil nu esti tu un barbat stapan pe tine si de asta te-a intimidat. Cand o sa te maturizezi si o sa fii stapan pe tine, vei intelege mai bine, pana atunci, lasa fetele in pace.
" Cand o sa te maturizezi si o sa fii stapan pe tine, vei intelege mai bine, pana atunci, lasa fetele in pace."
Cea mai buna metoda este exercitiul. Doar asa capata abilitatea necesara pentru a face fata diverselor situatii. Deci nu-l mai invata tampenii si lasa omul sa interactioneze cu femeile cat de mult poate.
Pe de alta parte, poate fi o femeie stapana pe ea, dar poate fi si o toanta care isi da aere. Ambele genuri, pentru o anumita categorie de persoane, par "intimidante".
Who cares?
Nu stiu de ce ai invitat-o, daca nu esti in stare sa porti discutii cu ea.
Stiu destule 'soldate', nu mi se pare o ciudatenie.
Nu are treaba feminismul cu armata. E pur si simplu o cariera ca oricare alta, i-a placut fetei sa se inroleaze in armata ce e rau in asta? Dar tot fata ramane pana la urma cu toata disciplina militara si antrenamentele dure la care a participat. Nu e cazul sa te simti intimidat.
Ce legatura are feminismul cu faptul ca fata vrea sa lucreze in armata? Ce legatura are feminismul cu faptul ca tu esti mai fatalau? Daca ea are 25 tu ai pe putin 26 (sa zicem ).Pai daca la varsta asta inca nu esti in stare sa vorbesti cu o fata, e clar. Si e bine ca e aia in armata si nu tu. Presupun ca fata ar face fata unei situatii dificile, nu tu. Daca tie iti tremura pantalonii doar vorbind cu una.
Te-ai intimidat.
O femeie matura, puternica si cu capul pe umeri, care stie ce vrea. Cu una din asta, trebuie sa fii barbat!
AirănMeidăn întreabă: