Un bărbat feminist sustine egalitatea femeilor in drepturi.
Un bărbat efeminat se penseaza, se epilează, etc. Vai de steaua ta!
Ba te trag de sireturi pana ma satur! Dude, ai zis ca feminismul incurajeaza homosexualitatea. Da? Te-am rugat sa detaliezi, si ai dat-o pe pensat epilat si alte cele. De unde am dedus ca nu cunosti termenii. Confunzi lucrurile, termenii feminism cu efeminare. Uita-te in DEX. Ce are a face egalitatea in drepturi cu epilatul? Daca eu sustin ca femeile au drepturi egale cu bărbații, înseamnă ca te trimit la pensat?
Frate, ca sa te "scoti" ai apelat la înjurături? Eu o tin una si buna ca folosesti cuvinte pe care nu le înțelegi. O dai din Cola-n Fanta fara sens si fara nicio legătură cu cele comentate. Sustii ca feminismul incurajeaza homosexualitatea, dar nu esti in stare sa argumentezi. Asta ai dedus tu? Ca sustin egalitatea femeii cu barbatul? Te deranjeaza pensatul si epilarea barbatilor. Mai intreb inca o data: ce legătură are feminismul cu asta (ca ti-am dat si definitia din dex a cuvântului)? Sau nu intelegi ceea ce citesti?
As prefera sa răspunzi la subiect. Scutește-mă de alte injuraturi. Stiu ca mintea ta nu prea poate mai mult, dar poate faci totuși un efort.
LisaJulie întreabă: