anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Fericirea voastra depinde de voi sau de alte persoane? Nu ma refer la cei cu familie ma refer la cei pana in 25 de ani. Multi depresi am mai vazut pe aici cu " nu am iubita, nu am prieteni".Am impresia ca mai mult le-ar fi placut sa aiba "prieteni" de aia care te baga in seama doar cand ai banul, decat sa nu aiba pe nimeni si ma face sa ma intreb care sunt mai penibili, ei sau cei care jura cu mana pe inima ca au zeci de "prieteni" dar daca sunt o zi bolnavi nu ii suna nici naiba sa vada daca mai respira.

54 răspunsuri:
| Morenna10 a răspuns:

Eu pot fi fericita doar atunci cand vad pe cineva fericit.

| anonim_4396 explică (pentru Morenna10):

Am mai vazut oameni de genul. foarte ciudati. nu in modul rau ma refer, dar totusi, foarte ciudat.

| RAY a răspuns:

Eu personal nu cred in fericire sau ca exista asa ceva, depresia e ceva normal noi oamenii traim intro manipulare,intro hipnoza hipnotizati de niste iluzi, daca am scapa de acele iluzi neam sinucide cu toti, ce ne mentine in viata?
speranta
dorinta
interese
supravetuirea
in legatura cu prieteni eu in oamenii nu cred mai multa ipocrizie, falscitate, ura nu exista decat la noi oamenii suntem niste diavoli cu chip de ingereasi, eu nu ma simt fericit langa oamenii si langa un animal care poate e sincer si bun nu langa un om ipocrit

| T0T a răspuns:

Fericirea mea depinde si de mine dar si de alte persoane.

| LoveSleep a răspuns:

Dacă am chef mă duc dezbrăcat prin oraș și nu-mi pasă absolut deloc de cei din jur. Dacă eu mă simt bine, i'm happy.

| Doub a răspuns (pentru LoveSleep):

"Dacă am chef mă duc dezbrăcat prin oraș"- Serios?raised eyebrows

| LoveSleep a răspuns (pentru Doub):

Serios.
Bine, clar că nu dezbrăcat de tot. laughing

| Doub a răspuns (pentru LoveSleep):

Pai vezi.tongue

| anonim_4396 explică (pentru Doub):

Poate nu are cu ce se mandri si ii e rusine sa raspunda laughing

| Doub a răspuns (pentru anonim_4396):

Iooooooi.I don't want to see
Puteam trai foarte linistita si fara sa-mi zici asta.laughing))
Te intereseaza, aaa? Intreaba-l pe el.

Eu ma refeream ca poate nu arata ca Brad Pitt, tie la ce iti sta mintea?
"baietii sunt numai cu gandul la sex" ca fetelor le-o fi gandul numai la carte te pomenesti

Ohh, mai. La asta ma gandeam si eu.laughing

"ca fetelor le-o fi gandul numai la carte te pomenesti"- Chiar ma gandeam ce sa mai citesc.thinking

"Ohh, mai. La asta ma gandeam si eu" aha

" Chiar ma gandeam ce sa mai citesc." pai iti zic eu ce, 50 shades of grey. tot am vazut mai sus la ce iti sta mintea, cartea e perfecta pentru tine acum.

laughing). Pff, daca nu ma crezi... asta e.

Nu am de gand sa-mi irosesc timpul meu pretios pe o carte de rahat.

| Doub a răspuns:

Depinde si de alte persoane, dar si de mine. Nu pot fi fericita singura, cum nu poti fi fericita chiar daca sunt inconjurata de o multime de oameni.
Sunt fericita, cand sunt inconjurata de oamenii care conteaza.

| OoBunnyoO a răspuns:

Pentru mine, depinde de mine. Nu m-am bazat niciodata prea mult pe prezenta oamenilor, dar nici timida nu sunt. Pot fi fericita si cu prieteni si fara si cu iubit si fara. Oamenii vin si pleaca, dar este important si sa te bucuri atunci cand ii ai langa tine. Dar nu cred ca trebuie sa iti axezi tot universul interior in jurul altora.

| RAY a răspuns (pentru OoBunnyoO):

Imi place cum gandesti

| OoBunnyoO a răspuns (pentru RAY):

Mersi. tongue

| RaduTN a răspuns:

Depinde de prieteni, daca esti inconjurat de oameni care se *** in c u r cand vad banul nu prea e bine, cum e in cazul meu. Dar n-ai ce le face.

| Cameliapantiru a răspuns:

Am 33 de ani. Pentru mine, fericirea e o stare foarte complexa, nu pot spune ca depinde de un singur aspect, ci e o suma a implinirilor si realizarilor mele prezente si trecute. Sa fiu fericita, in acceptia mea, inseamna sa fiu sanatoasa, sa fie sanataosi toti cei dragi mie, sa am o relatie excelenta cu parintii si cu prietenii apropiati si sa petrecem clipe frumoase impreuna, sa am succes in cariera si la examene, sa ma bucur de o carte buna, de muzica preferata, de o piesa de teatru, un film, o expozitie sau un concert, sa pot oferi cunostintele mele elevilor mei, sa fac cat mai mult bine in jur. Deci, fericirea mea depinde si de propria persoana(cariera, hobbyuri, lectura, muzica), dar si de cei dragi mie (parinti, prieteni). Nu pot allege o singura variant, as fi incomplete tarind doar pentru propria persoana sau doar pentru apropiati, mi-ar suna illogic sa merg pe una dintre cele doua extreme! O seara faina iti urez!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Http://i.imgur.com/fyykHrg.jpg

http://i.imgur.com/vnzfxKx.jpg

iar

http://i.imgur.com/ImJXBgO.jpg

Este doar o alegere, tine de perspectiva, este vorba de atitudinea pe care alegi sa o adopti.
Ma multumesc ca sunt in viata. am sansa sa traiesc - sa experimentez - sa invat, sa fac greseli si sa invat, sa invat din greselile altora, poate sa ii invat si eu pe altii la randul meu.Nu am vreo boala incurabila, am o familie, un acoperis deasupra capatanei.Mai pe scurt, am un lux pe care altii nu si-l permit! Daca eu ma plang de situatia mea pentru ca vad la altii ca-si permit mofturi (iar aici pot include si relatiile de prietenie) pe care eu poate nu mi le permit..., atunci aia care abia au ce pune pe masa de Craciun ce sa mai spuna?! Eu ma bucur ca cel putin nu ma aflu intr- asemenea situatie, da, intotdeauna e loc de mai bine dar hai sa fim recunoscatori si cu ce avem pana una alta.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Dap, am pana in 25 de ani.
Am o singura prietena cu care vorbesc doar in weekend.
''Fericirea voastra depinde de voi sau de alte persoane?'' - Doar de mine, de ce sa astept fericire de la altii? E ca si cum as implora mila. Pe urma daca ne certam cine sufera? Ca sa vezi, eu. Asta pentru ca m-am implicat prea mult.

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Asteptarea moarte nu are cica laughing, foarte adevarat. in sfarsit un raspuns care il asteptam rolling on the floor asta da discriminare, nu ala cu scoala

Ce confused? Pe cine am discriminat?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

« Multe depresii am mai vazut pe aici cu " nu am iubita, nu am prieteni". »

Astia sunt plaga societatii, mediocritatea. Mai intai de toate n-au parinti, n-au frati, oameni mai apropiati permanent etc. care sa conteze pentru ei in viata, pentru propulsarea lor ca adulti. N-au o fundatie cladita pentru o viata profesionala. Ii intereseaza ca si mare realizare in viata doar viata sociala, mai ales sexuala, cand astea-s cele mai trecatoare. Niste dejectii de oameni. Repede devin deprimati fiindca poate asa le pica ceva din cer.

« dar daca sunt o zi bolnavi nu ii suna nici naiba sa vada daca mai respira. »

EXACT! Uite asa ai o dovada pentru cat de „animal" e omul. Ii place sa mai vaneze in grup, dar prefera sa manance singur tot. rolling on the floor

In fine, parerea mea e ca „pana in 25 de ani" trebuie sa conteze pentru fericirea ta doar oamenii aia care te-au crescut, aia care au locuit cu tine sub acelasi acoperis(aici nu se include evident viata de camin ca student cu toate „natiile" de indivizi cu care apuci sa stai; sa nu se interpreteze gresit; ma refer la un camin din ala ce tine o familie), aceia care te sprijina mereu, aceia care tin la tine.

| DroGhys a răspuns:

Sincer sa fiu eu m-am mutat in Italia pentru un trai mai bun si crede-ma ca acum degeaba am banii pe care ii doresc daca nu am persoanele pe care le vreau langa mine. Prietenii si cel mai important iubita sunt in Romania si nu imi este usor deloc... Banii? Te c*ci pe ei!

| anonim_4396 explică (pentru DroGhys):

"Banii? Te c*ci pe ei!" fiecare cu mentalitatea lui. nu toti putem gandii la fel

| DroGhys a răspuns (pentru anonim_4396):

In Romania nu aveam extrem de multi bani si eram fericit, aici am tot ce imi doresc in ceea ce ma priveste financiar dar nu am persoanele pe care le vreau langa mine! Fa tu multi bani si apoi sa fii singur, sa vad, mai sunt importanti asa tare banii?

| DroGhys a răspuns:

A si apropo prietenii de care ziceam mi-au fost alaturi si cand nu aveam bani. In grupul pe care il aveam in Romania nu contau banii. Daca cineva nu avea bani din grup era luat si el la distractii/iesiri. Puneam noi restul bani pentru cel care nu avea atunci sau ii faceam noi cinste. Conteaza si ce grup de prieteni ai!winking

"Puneam noi restul bani pentru cel care nu avea atunci sau ii faceam noi cinste" merge o data de 2 ori, dar dupa oricine se simte ca naiba.

Ai dreptate, dar nu a fost niciodata cazul de prea multe ori. Toti trecem la un moment dat prin momente de criza. Btw fiecare dupa ce isi revenea se revansa din bun simt.

Eh, ai fost tu mai noroc sa dai peste oameni de treaba. eu nu am avut norocul asta. am dat peste cu-rve cu interes sau idioti.

In Italia unde stai?

Foggia, de ce?

Curios. Pe unde naiba vine asta? Eu sunt in Roma

Suntem la 300 si cv de km distantawinking

337 mai exact laughing. eram curios. cum e lumea pe acolo?

Am scris intr-un comentariu ca am o parere foarte proasta despre Italia, nu ma refer la tara, ci la oameni. Si eu aveam impresia ca daca depasesti hotarele e altceva. Da este... gasesti oameni mult mai prosti, mai inchisi la minte si mai putini primitori ca romanii. Sincer dupa ce am ajuns aici am inceput sa apreciez Romania pentru cum este ea. Asa cum este ea cu defectele ei... Prostia se generalizeaza dar daca ar fi sa fac un procent dupa ce am vazut eu in Italia.Sincer ne depasesc grav la prostie!

laughing. ai avut tu noroc in Romania la "prieteni" dar se pare ca aici ai avut ghnionu sa dau peste idioti. amuzant cum suntem la poli opusi. eu am avut ghinion in Romania, si aici e mult mai bine.Si oameni si bani si tot

"ai avut ghinionul sau dai peste idioti

Aici depinde de fiecare ce trai a avut in Romania si prieteni si apoi ce prieteni.

Si apropo tot mai jos ca natie mi se par. Sunt foarte inchisi, nu sunt primitori ca noi, nu au IQ in medie ca noi, nesimtiti.

Fii si tu atent! Am fost sa imi incarc telefonul si i-am dat numarul dar am uitat sa scot prefixul, dupa care ma intreaba: Din ce retea este numarul? Pe bune frate? Tu in tara ta si nu stii ce numar este? Si mai esti si angajata la firma de telefoane.
Asta a fost un exemplu mic, am vazut prostie mult mai mare de atat.

laughing nici daca ii cautai nu gaseai asa. ce pot sa zic, aiurea. dar prefer viata aici care e mai lejera si fara probleme ca in ROmania. Aici cand ii vad pe astia ca vin la munca la ora 9 si la 1 pleaca, la inceput mi se parea aiurea rau. Dar nu e mai bine ca ei? DEcat ca in Romania cand la 9 deja esti plictisit de munca, si mai castigi si putini bani ( daca ai ghinionul sa gasesti un post prost platit). Aici e mai aiurit dar mai putina bataie de cap

In legatura cu locurile de munca iti dau dreptate. Oricum ei sunt mult mai lejeri ca noi in viata de zi cu zi.

| KodrutZ a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu e vorba de ghinion, in Romania posturile prost platite sint "normale". Cei platiti decent se pot considera norocosi...

Or fi ei mai prosti dar la ipocrizie roamanii nu ii intrec. citeste raspunsul asta ca imi e lene sa scriu iar :))

http://www.tpu.ro/......aspuns-pe/

referitor la muncit, ei sunt mult mai puturosi intr-adevar. imi amintesc in prima luna cand am venit am muncit pentru cineva, am terminat pana la 12 munca de pe toata ziua. cand a vazut ala si-a facut cruce, dar tot mi.a dat banii pe toata ziua :)). si multe exemple de genul, dar cum am zis, mai bine ca ei.

| anonim_4396 explică (pentru KodrutZ):

Am vrut sa zic asa, dar dupa se gasea un patriot pe aici sa ma injure ca vezi domne urasc Romania si na, am zis mai bine las de la mine decat sa atrag icompetentii

| KodrutZ a răspuns (pentru anonim_4396):

Lol, ete nah. Il injuram eu pe ala. Nu plec din tara decit cind ma taie sa halesc o friptura de minzat la Lugano sau o pizza la Milano, eventual ceva placinte prin Chisinau... si pe unde m-o mai taia, dar ar fi culmea sa o dau in sugeala cind e vorba de salarii. Nu e vorba de a uri Romania, ci de a fi realist. Plus de asta, piata muncii e cum e si datorita dobitocilor care accepta sa munceasca pe doi lei desi nu le ajung nici de tigari, transport si un covrig.

| Energyz a răspuns (pentru DroGhys):

Salut, ce job ai? Studiile? Te-au ajutat?

Valabil si pentru Endoryus. happy

| DroGhys a răspuns (pentru Energyz):

Job deocamdata nu am. Studiile la ce sa ma ajute? Sa imi gasesc locul de munca? Daca da, nu am avut nevoie de ele.

Asta pentru ca la tine locul de munca este generic doar un loc unde faci bani ca sa supravietuiesti. Orice munca se plateste, dar nu orice munca este la fel de valoroasa ierarhic, iar in aia conteaza studiile nefacute doar de mantuiala. Fiecare cu cat se multumeste.

| cffc a răspuns:

Nu știu de cine depinde fericirea mea, nici nu mai știu ce-i asta fericire.

| zuco a răspuns:

Eu te-as zice sa te joci pe jocuri online eu asa mi-am facut o iubita

| anonim_4396 explică (pentru zuco):

Imi spui si mie care parte ti-a dat de inteles ca nu am iubita? sunt curios