Iooooooi.
Puteam trai foarte linistita si fara sa-mi zici asta.))
Te intereseaza, aaa? Intreaba-l pe el.
Eu ma refeream ca poate nu arata ca Brad Pitt, tie la ce iti sta mintea?
"baietii sunt numai cu gandul la sex" ca fetelor le-o fi gandul numai la carte te pomenesti
Ohh, mai. La asta ma gandeam si eu.
"ca fetelor le-o fi gandul numai la carte te pomenesti"- Chiar ma gandeam ce sa mai citesc.
"Ohh, mai. La asta ma gandeam si eu" aha
" Chiar ma gandeam ce sa mai citesc." pai iti zic eu ce, 50 shades of grey. tot am vazut mai sus la ce iti sta mintea, cartea e perfecta pentru tine acum.
). Pff, daca nu ma crezi... asta e.
Nu am de gand sa-mi irosesc timpul meu pretios pe o carte de rahat.
Dap, am pana in 25 de ani.
Am o singura prietena cu care vorbesc doar in weekend.
''Fericirea voastra depinde de voi sau de alte persoane?'' - Doar de mine, de ce sa astept fericire de la altii? E ca si cum as implora mila. Pe urma daca ne certam cine sufera? Ca sa vezi, eu. Asta pentru ca m-am implicat prea mult.
Asteptarea moarte nu are cica , foarte adevarat. in sfarsit un raspuns care il asteptam asta da discriminare, nu ala cu scoala
Depinde de prieteni, daca esti inconjurat de oameni care se *** in c u r cand vad banul nu prea e bine, cum e in cazul meu. Dar n-ai ce le face.
Pentru mine, depinde de mine. Nu m-am bazat niciodata prea mult pe prezenta oamenilor, dar nici timida nu sunt. Pot fi fericita si cu prieteni si fara si cu iubit si fara. Oamenii vin si pleaca, dar este important si sa te bucuri atunci cand ii ai langa tine. Dar nu cred ca trebuie sa iti axezi tot universul interior in jurul altora.
« Multe depresii am mai vazut pe aici cu " nu am iubita, nu am prieteni". »
Astia sunt plaga societatii, mediocritatea. Mai intai de toate n-au parinti, n-au frati, oameni mai apropiati permanent etc. care sa conteze pentru ei in viata, pentru propulsarea lor ca adulti. N-au o fundatie cladita pentru o viata profesionala. Ii intereseaza ca si mare realizare in viata doar viata sociala, mai ales sexuala, cand astea-s cele mai trecatoare. Niste dejectii de oameni. Repede devin deprimati fiindca poate asa le pica ceva din cer.
« dar daca sunt o zi bolnavi nu ii suna nici naiba sa vada daca mai respira. »
EXACT! Uite asa ai o dovada pentru cat de „animal" e omul. Ii place sa mai vaneze in grup, dar prefera sa manance singur tot.
In fine, parerea mea e ca „pana in 25 de ani" trebuie sa conteze pentru fericirea ta doar oamenii aia care te-au crescut, aia care au locuit cu tine sub acelasi acoperis(aici nu se include evident viata de camin ca student cu toate „natiile" de indivizi cu care apuci sa stai; sa nu se interpreteze gresit; ma refer la un camin din ala ce tine o familie), aceia care te sprijina mereu, aceia care tin la tine.
Eu personal nu cred in fericire sau ca exista asa ceva, depresia e ceva normal noi oamenii traim intro manipulare,intro hipnoza hipnotizati de niste iluzi, daca am scapa de acele iluzi neam sinucide cu toti, ce ne mentine in viata?
speranta
dorinta
interese
supravetuirea
in legatura cu prieteni eu in oamenii nu cred mai multa ipocrizie, falscitate, ura nu exista decat la noi oamenii suntem niste diavoli cu chip de ingereasi, eu nu ma simt fericit langa oamenii si langa un animal care poate e sincer si bun nu langa un om ipocrit
Asta pentru ca la tine locul de munca este generic doar un loc unde faci bani ca sa supravietuiesti. Orice munca se plateste, dar nu orice munca este la fel de valoroasa ierarhic, iar in aia conteaza studiile nefacute doar de mantuiala. Fiecare cu cat se multumeste.
Am 33 de ani. Pentru mine, fericirea e o stare foarte complexa, nu pot spune ca depinde de un singur aspect, ci e o suma a implinirilor si realizarilor mele prezente si trecute. Sa fiu fericita, in acceptia mea, inseamna sa fiu sanatoasa, sa fie sanataosi toti cei dragi mie, sa am o relatie excelenta cu parintii si cu prietenii apropiati si sa petrecem clipe frumoase impreuna, sa am succes in cariera si la examene, sa ma bucur de o carte buna, de muzica preferata, de o piesa de teatru, un film, o expozitie sau un concert, sa pot oferi cunostintele mele elevilor mei, sa fac cat mai mult bine in jur. Deci, fericirea mea depinde si de propria persoana(cariera, hobbyuri, lectura, muzica), dar si de cei dragi mie (parinti, prieteni). Nu pot allege o singura variant, as fi incomplete tarind doar pentru propria persoana sau doar pentru apropiati, mi-ar suna illogic sa merg pe una dintre cele doua extreme! O seara faina iti urez!
Am mai vazut oameni de genul. foarte ciudati. nu in modul rau ma refer, dar totusi, foarte ciudat.
Imi spui si mie care parte ti-a dat de inteles ca nu am iubita? sunt curios