| Tataru_Ionut_2001 a întrebat:

Fetele care au un temperament rece isi vor găsi vreodata un iubit sau vor avea vreodata o relatie stabila? La o adica...la fel cum un băiat care pune mult suflet are nevoie de o fata care face la fel si invers? Ma gandesc ca o fata rece are nevoie de un băiat rece, cu mentalitate rece, de nepăsător si la fel ca ea, nu-i asa? Si daca e asa, un băiat nepăsător si rece vrea doar sa întrețină relații intime si atat, pentru ca un băiat rece, care nu pune sentiment nu cred ca isi doreste mai mult de la o fata. Voi ce părere aveți?

Răspuns Câştigător
| laurentiutirei a răspuns:

Salut.
Fetele acestea pe care le numesti reci de fapt asa vor sa para ele sau prin relatile proaste prin care au trecut si dezamagirile
Asta e bariera lor in nici un caz o fata\ femeie nu va dori o relatie prea repede dupa ce a fost lasate etc
Unele fete au mentalitatea asta ca asteapta printul pe cal alb trist?
Nu trebuie sa fi si tu ca una rece sa zic asa oricum nu cred ca ai avea prea mult in comun cu persoana respectiva astea reci sunt tacute si se uita urat de parca le ai f...t?
Dupa mine asi alege fata acea rece numai daca asi vedea bunatatea din ea dar in mare parte nu te duce nicaieri in general astea nu stiu ce vor si unele au figuri de tute si daca insisti te fac retardat!
Ai grija cu tutele? mai are balta peste?

5 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Aceste modalități simpliste de a cataloga oamenii nu reprezintă complexitatea personalității unui om. Intr-un cuplu, înafara unor cazuri extreme, cei doi se atrag pentru că se complectează unul pe altul tocmai pentru că sunt diferiți.

| gemeni6226 a răspuns:

O sa gaseasca in momentul in care un baiat sau barbat va avea destula rabdare cu ele sa le descopere, sa le iubeasca suficient, sa se poarte foarte intelegator, sa le faca sa uite de deceptiile prin care au trecut ca sa poata avea din nou incredere in cineva.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu,o sa rămână singure toată viața

| SilentRain a răspuns (pentru anonim_4396):

Daca stii sa faci cartofi prăjiți te iau eu de nevastă... nu plânge

| anonim_4396 a răspuns (pentru SilentRain):

Știu,dar nu-ți fac love struck
Nu plâng