Eu port ochelari si mi se pare ca imi sta mai bine cu ochelari decat fara sau poate m`am obisnuit cu mine asa. Sincer, nu prea ma intereseaza ce zic altii, atata vreme cat ochelarii sunt pentru mine o necesitate, nu un moft. Prea putini mai sunt cei care rad de ochelariste prin glume proaste gen "aragaz cu 4 ochi". Asta se datoreaza poate faptului ca sunt o groaza de modele de ochelari la moda, nu cele antice si astfel poti fi chiar sexy cu ochelari
Eu port ochelari si imi sta foarte bine. Sincer, niciodata nu am auzit nicio remarca urata din partea nimanui pentru asta. Important este sa-ti alegi un model care te avantajeaza.
Sunt toate dragute daca isi aleg rama cu marimea si forma potrivite formei fetzei si a ochilor. Iti da un aer de intelectual, invatacica
Si eu port ochelari dar sunt doar pentru corectare.
Am purtat si eu ochelarii si imi sta super parca as fi secretara si inca o sa mai port
Depinde la unele fete le sta bine super si la altele nu prea bine!
nu cred ca trebuie ca cineva sa-si dea cu parerea despre sanatatea ta, daca ai nevoie de ochelari trebuie sa-i porti, exista diferite rame care iti poate da look-ul dorit, sanatate!
Eu zic ca sunt mai dragute, bineinteles sa isi aleaga o pereche de ochelari corespunzatoare
Daca te uiti la LA-ink, vezi ca si Pixie poarta ochelari...Asa am si eu, numai ca sunt mov cu negru.Baietii mereu imi aduc complimenta ca imi scot in evidenta ochii, bla bla... Asa cum au zis si cei de sus, mi se pare ca par mai frumoasa decat fara
Ei port ochelari, desi mi se pare ca arat mai bine fara, dar ceilalti zic ca-mi stau bine
Sunt super urate! am glumit si eu port ochelari de vedere si multi mi-au zis ca am un aer sofisticat.
Pai mie una imi place mai mult cu ochelarii decat fara
la inceput aveam niste retineri in priviinta asta credeam ca o sa rada colegii chestii... da o fost chiar invers imi sspuneau ca imi sta mai bine cu ochelari b-) defact fara
Si chiar daca nu le-ar sta bine tot pana la urma trebuie sai poarte pentru ca nu e vina lor ca au aceasta problema
Mary Marry întreabă:
LisaJulie întreabă: