| scp3008 a întrebat:

Fetele cu greutate, cat de greu e sa va gasiti parteneri? Rog sa raspunda cei care stiu exemple sau fetele care corespund descrierii.
Din experienta mea am observat ca o fata daca nu are greutate in plus sa fie si muma padurii de urata tot isi gaseste parteneri cu usurinta, pe cand fetele cu greutate si daca sunt ingrijie si frumoase la fata tot au probleme in a gasi iubiti.

74 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru scp3008):

O chestie ca TPU ar trebui să fie pentru voi ceva bun ca să vă cunoașteți și în realitate.

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns (pentru RAY):

Asta numești tu dovadă?

| scp3008 explică (pentru anonim_4396):

Dar de unde stii ca gasesti persoane care sa fie chiar din orasul tau?
Uite eu vorbesc online cu a gramada de persoane inclusiv si cu fete : dar una e din USA alta din Germania alta din Malaesia. Dupa cum am spus sa dai de persoane din orasul tau sansele sunt extrem de mici

anonim_4396

Pe un forum unele puneau poze.

anonim_4396

Erau din România.

anonim_4396

Una punea poză făcută pe geam.

| RAY a răspuns (pentru floresdemayo):

Dovezile stiintifice ce sunt

anonim_4396

Nici măcar pe internet nu știți cum să le vrăjiți?

| scp3008 explică (pentru anonim_4396):

Nici nu incerc sa le vrajesc, caut doar conversatii simple Si mai des vb de muzica sau chestii random. Cateodata si conversatii s3xuale dar cum nu dau de fete din Romania clar nu ne putem intalni

anonim_4396

Nu le interesează pe femei așa ceva.

anonim_4396

Fetele sau femeile sunt interesate să cunoască bărbați pe internet.

| IzvorulDeIntelepciune a răspuns (pentru floresdemayo):

Traim in capitalism unde banu' dicteaza. Ai bani, case si masini ai parte doar de modele, indiferent cat de urat si gras esti. Nu ai bani, mirosi a prost, mai ales daca esti trecut de o varsta.

| scp3008 explică:

Ceva de genu, Intrebarea era despre femei cu greutate dar subiectul s-a schimbat intre timp. Per general o femeie poate fi numita plinuta daca are in plus fata de raportul dintre inaltime/greutate. Trecerea de la grasuta la grasa e mai discutabila. Ce voiam a spune ii ca din ce vad eu statistic: fetele grasute sau grase indiferent de aspectul lor facial au dificultati mai mari in a gasi parteneri comparativ cu cele mai slabe chiar si daca cele mai slabe is mai urate la fata.
Eu de unu sunt tip urat din punctul meu de vedere dar atat in real cat si online dupa ce am schimbat poze, fete cu greutate si-au dat interesul fata de mine. Pe cand de fete slabe nici sa vorbesc nu prea dau

| sergiusel a răspuns:

Bănuiesc că majoritatea fetelor găsesc băieți care își bat joc de fizicul ei, din păcate sunt foarte puțini cei care vor o relație serioasă cu o astfel de fata, eu chiar vreau să mă însor cu acest tip de fete