Tare asta dar eu vreau sa merg decent, ar fi ceva sa apar in biserica in training, adidasi macar de Pasti sa merg elegant ce betesig, ca se uita oamenii la mine
Uite aici o lista cu 5 pantofi de primavara: http://www.lacafele.ro/......a-aceasta/
Daca nu va fi prea prig eu o sa imi iau tenisi, blugi pana. o maleta rosie si o haina foarte suebtire, lunga, neagra si o sa imi prind parul in coada ca sa nu mil arda nimeni(apoi il desfac)! unghiile o sa le dau cu oja rosie!
Eu zic sa nu te gandesti prea mult la o tinuta pentru biserica. Trebuie sa fii cat mai simplu imbracata si cat mai finut. Eu as alege sa ma imbrac cu niste blugi, un tricou cool o geaca de piele si niste adidasi. Dar daca vrei ceva mai sofisticat te poti imbraca intr-o rochita de primavara si cu niste pantofi draguti. Daca nu le vrei pe astea, poti opta pentru blugi taiati sau blugi negri simplii( ca totusi...suntem la biserica), un maieu si un pulover. Sper ca ti-am fost de folos
Poi imbracate cu blugi, camasa, geaca de piele si balerini.dar daca este cald..nu iti m-ai lua geaca
hotdog444 întreabă: