| KenJi a întrebat:

[Fetele] Va plac baietii duri, care injura, cu lovituri pe maini si picioare, scuipa, sau baietii timizi si cu felul lor de a fi happy?

Răspuns Câştigător
| Rayyy a răspuns:

Bună,
Nu e bine în niciun fel. Prima categorie mi se pare destul de repugnantă, în timp ce nici a doua nu te impresionează prea tare. Fetele nu preferă genul dur, care să se impună, şi nici pe cel timid, care să nu ştie ce lucruri să aducă în conversaţie, sau care să nu treacă la niciun fapt concret.
Consider că până la urmă, majoritatea fetelor pot cădea de acord că preferă un băiat dezgheţat, sincer, cu simţul umorului, care să ştie cum să le facă să se simtă apreciate.

4 răspunsuri:
| FemeiaPisică a răspuns:

Bună, eu sunt de acord cu Ray şi îi dau dreptate.Dar pot fii şi sensibili şi duri doar atunci când îşi apără persoana dragă. Fetele preferă băieţii educaţi şi liniştiţi, iar altor fete le plac băieţii cei mai duri.

| little4angel a răspuns:

Varianta 2, doar nu o sa ne placa marlanii.( asta e doar parerea mea happy
).

| ILadyInBlack a răspuns:

Normali.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, stii, de mult imi doream unul care sa ma trateze ca ultimul mop, sa se ia la bataie cu toti jegosii. Nu sunt eu asa si nu m-ar atrage, cred ca zicala "cine se aseamana se aduna" e partial adevarata.
Si nici mamaligile timide nu imi plac, ma fac de rusine cu ei. Nu o sa fie in stare sa se apere, sa ma apere si voi umbla dupa el. E bine sa fie combinate ce ai zis tu acolo ca sunt extreme altfel, exagerari. Intelegi?

Întrebări similare