| Alex008 a întrebat:

Fetelor am o intrebare mai ales pentru voi dar si baietii pot raspunde...la un baiat le place fetelor doar muschii si ca e sportiv?

Răspuns Câştigător
| xKaяikatuяix a răspuns:

Sunt fete care numai asta cauta la un baiat. Dar sunt fete care vor baieti sensibili, haiosi, romantici, etc.
De ex, mie imi plac baietii care nu se dau mare, nu prea ma intereseaza cum arata ficic mai mult caracterul. Nu-mi plac baietii care se dau pe langa alte fete si imi place sa fie amuzanti. Pt mine baiatul perfect ii baiatul romantic, sensibil, atragator, glumet, luptator ( baiatul care este capabil sa lupte pentru relatie ) si care are un zambet dulce la care nu te poti abtine sa nu zambesti cand il vezi happy.

dar multe fete au alte pareriwinking.

| DirectDinBerceni92 a răspuns (pentru xKaяikatuяix):

Pfai m-ai descris perfect.
Daca ma punea cineva sa povestesc despre mine nu stiam ce sa zic...dar ai facut-o tu.
Esti o scumpa:*

| xKaяikatuяix a răspuns (pentru DirectDinBerceni92):

Mersii :* [ daca pentru mine era complimentul :-s ] >big grin

| DirectDinBerceni92 a răspuns (pentru xKaяikatuяix):

Sigur! Cu placeretongue

13 răspunsuri:
| madyddd a răspuns:

Intr-adevar nu e o idee rea, dar degeaba arata bine daca nu stie cum sa se comporte cu fetelewinking
Nu prea pun accent pe aspectul fizic, imi plac persoanele care sunt siguri pe sine dar nu neaparat sa aiba "muschii".
Cele mai multe fete sunt atrase de baietii nici foarte musculosi, nici slabi, cel mai bine e sa fi echilibrat... deci nu exagera cu muschii.happy

| UbexFlo a răspuns:

Poti sa ai muschi si sa fii prost de bubui si nu te mai ia nici dracu1 decat daca ai muuuulti bani.
Uite, sa zicem ca tu ai muschi, da` nu stii sa scrii corect.O tocilara de aia buna rau, o fata care nu vrea sa se faca de ras nici nu se uita la tine.winking
Fetele vor dragoste, romantism, sesibilitate si creier.
Pitipoancele vor bani, muschi si scula de 35.

| floryynnel a răspuns:

Da, toate fetele(general vorbind, dar 99% din fetele pe care le cunosc se uita doar la aspect). Eu sunt o fire mai timida, glumeata, invat la toate materiile, prietenos cu toti, respectuos, sensibil, etc(cam tot ce zic majoritatea fetelor de pe TPU in intrebarile de genu acesta) si am avut noroc de o fata? Nu, nu conta ca eram de partea lor, cat incercam sa ma dau bine pe langa ele, le zambesc si nimic, tot dupa aia prosti, care se cred d-zeu pe pamant dar in realitate sunt prosti, si ma surprinde faptul ca acestia sunt cu toate fetele(unde sunt fetele astea care cauta baieti sensibili...)
Sa fim seriosi, nici o fata nu o sa dea atentie baietilor cu caracterul acesta( nu generalizez, dar eu nu am cunoscut fete) De 2 fete mi-a placut, dar nici nu mi-au dat atentie, in scoala toti ma cred tocilarul, baiatul mare si prost. Nu m-am uitat niciodata dupa,, fata perfecta" dar se pare ca toate fetele sunt perfecte, sunt eu de vina?

| Mαdαliηα a răspuns:

Mie in special mi-ar placea sa vad la un baiat Sensibilitate. Nu multi o au. de aia spun sau poate o au dar nu o arata. Si de ce nu sa fie si frumos love struck. ca e normal nu poate nimeni sa nege ca prima data cand te indragostesti de o persoana o faci de aspectul lui fizic. dar nu ne-aparat sa aive muschii.

| Crazyycoffedrop a răspuns:

Imi pare rau sa te dezamagesc dar nu e asalaughing mie imi place foarte mult la un baiat sensibilitatea si simtul umorului si sa fie de gasca nu am pretentii sa aiba "partatele" sau nulaughing

| AngelGirl5 a răspuns:

Nope. Mie nu-mi plac neaparat baietii care au muschi laughing si's sportivi oh go on.
Pentru mine conteaza sa fie respectuos, sa aiba simtul umorului, sa pot discuta orice cu el. Evident, acum nu pot sa zic ca as fi cu oricare laughing e logic ca ar trebui sa arate cat de cat ok.

Depinde de la caz la caz!

| DΣΣΔ a răspuns:

Mie imi plac baietzy cu muschi dar nu caut unul neparat sa aiba adica ce imi place mie la un baiat sa aiba breton pe o parte si parul un pic mai lung dar nu foarte un pic dedesubtul urechilor

| prrocuror a răspuns:

Ce faci cu patratelele baiatului? joci X si o?

| IoanameYoYo a răspuns:

Imi place la nebunie cand fac sex sa ii simt muschi.

| Styl_Love_1990 a răspuns:

Ca le atrage