Am fost tentata, dar n-am iesit. Banii putem sa-i facem impreuna. Si e mai dragut asa.
Dar tu crezi ca eu cand il vad il intreb cati bani are in cont? No way Hose...
Si apoi, banii nu ii aduce numai el intr-un cuplu. Sunt ambii parteneri care participa la cheltuieli. Eu asa consider ca-i firesc.
Daca ma atrage numai situatia financiara nu...
daca ar fi tinerel si ar avea si cv banuti categoric da...
sau cel putin as incerca...
Nu. De obicei nu discut situatia financiara a persoanei cu care ies... Poate daca avem o relatie si se intrevede ceva serios. Si... un barbat ma atrage pentru ceea ce e, felul cum gandeste, poate si felul cum arata, nu dupa masina pe care o conduce sau cat de gros e portofelul...
Da.am iesit si vreau sa iti zic k acea relatie nu a durat...de ce? pentru ca nu era nici un fel de actractie...ca nu mai vb de iubire
Hai materialistele! nu va sfiiti ca nu va stie nimeni indentitatea! sau nici asa nu aveti curaj! Eu am fost cu o femeie cu bani! Ea avea 35 de ani si eu 30, relatia a tinut un an de zile pina cind s-a mutat in Noua Zeelanda! vreti sa ma criticati va dau si numarul de telefon daca vreti?!
Hai materialistele ! nu va sfiiti ca nu va stie nimeni indentitatea ! sau nici asa nu aveti curaj ! Eu am fost cu o femeie cu bani ! Ea avea 35 de ani si eu 30 ,relatia a tinut un an de zile pina cind s-a mutat in Noua Zeelanda ! vreti sa ma criticati va dau si numarul de telefon daca vreti ?!
Ce s-o mai dau cotita, vreau sa ma destainui ca nu mai pot! Da mai oameni buni am un prieten, si daca o sa rideti nu-mi pasa, are foare multi bani il cunosc de 6 ani de zile si ma inteleg foarte bine cu el! Sotia m-a inteles si nu are nimic de comentat, asta e ce sa fac? avem si-un cuibusor unde ne intalnim! Daca vreti sa ne vedeti puteti venii in Bucuresti la carciuma Ultimul Leu, da acolo ne intiinim si ne imbatam ca porcii! voi ce credeati? ai? ma nebunilor!
Celceintreaba35345 întreabă:
Jack99 întreabă:
Anonymus101 întreabă: