Mersi, eu sunt diferit, toate zic ca eu sunt matur si nu copilaraos, am sentimente stiu sa ofer asta, pentru ca m-a interesat ce simte o femeie, si m-am atasat mult de sentimente fetelor.Si stiu ce sitm ele, dar multe nu cred ca mai exista baieti ca mine.
E bine să fii diferit
mersi
De gandirea mea nu isi place?
Ba da. doar că nu sunt de acord cu părerea pe care tu o ai față de fete.
Ce sa mai spun, esti virgin, inca nu sti cei ala sex si visezi la iubire, cand o sa imi dovedesti ca exista fete sincere in Romania atunci o sa respect si eu fetele pana atunci ai scris aiureli
Sigur nu ai gresit o litera? BTW Faina poza de profil
Poate.
Merci.
Trist,dar adevarat. Nu sunt toate la fel, doar marea majoritate.
Ce sa ceri de la bietele fete daca baietii in sine nu se mai deosebesc de niste caini in calduri. http://www.animale.ro/......ec3e28.jpg
Oamenii au ajuns ca niste animale...
Bine zicea fostul meu profesor de chimie, bietul de el "O sa ne intoarcem la stadiul de maimute"
Ce ai scris acolo este trist, dar adevarat...Este trist sa vezi fete de 14 ani machiate de vai de ele (zici ca sunt
http://www.cinemablend.com/images/news_img/39616/Cruella_de_Vil_39616.jpg)
Alt adevar...cel cu buretii. Unele care au sanii cat doua capsune isi pun niste bureti de zici "Vai, Doamne!" (A 2-a zi cand nu il mai au te intrebi, oare mi s-a parut?)
Este trist, dar mesajul tau nu va schimba pe nimeni intrucat niciuna din femeile prezentate de tine nu se gaseste pe acest site.
Aici sunt doar exceptii.Iti spun si de ce... Pur si simplu, cu unghiile acelea de 2 metri nu ar putea sa butoneze linistite cat sa iti vada intrebarea.
Imi pare rau daca am jignit pe cineva.Este doar parerea mea!
Ma bucur ca mai exista baieti ce apreciaza naturalul!
Iti doresc o zi placuta in continuare!
-Cata-
Mai, ar trebui sa te linistesti si sa-ti amintesti un lucru : FEMEILE nu sunt oameni.
Du bist verrückt, amice esti prea dur sincer, cum poti spune asa ceva logic ca sunt oamenii ca si noi
De ce majoritatea postărilor tale fac referire la cât de revoltat/supărat eşti tu pe femei?
:-))))) cine te-a suparat? Bravo omule! Ma incanta ideea ca mai exista inca un baiat (barbat) de treaba. Sper sa stai tare cu aceeasi idee si peste 10 ani de-acum incolo! :-)))) esti tare dude!
Ai o mentalitate de invidiat, păcat ca nu toți băieții vad asa lucrurile. Majoritatea consideră ca genul ala de fata e mult mai deosebita, ceea ne determina pe cat mai multe dintre noi sa devenim astfel.
Eu vreau o fata asa, si nu gasesc in orasul meu, sunt din Sibiu, dar cu cele din Bucuresti, Cluf, Constanta sau Brasov ma inteleg mai bine ) sunt singur si ma enervez, ca sunt un baiat chiar ok si nu gasesc o fata ca si mine mai ok.
LovelySmile98 întreabă:
AngelBibi întreabă: