Ray,am trait si eu ce ai trait si tu, degeaba te ascunzi dupa deget, iubirea o fi ea incredibil de frumoasa, da e a dracului de dureroasa, o suferinta cumplita!
'Saracii poate credeau ca eu sunt Brigaela sau mai stiu eu ce user care chiar da 2 bani pe ei si vrea sa ii ajute.'
Aaa, nu m/am uitat la intrebare. Pai ce sa le fac eu. Trebuie sa fii dobitoc daca imi citesti posturile si iti par genul de persoana care vrea sa te ajute cu ceva. Felul meu de ajutor il apreciaza doar cei care au caracterul meu, clar nu e pentru multi, dar asta nu inseamna ca stau sa fac pe filozoful in privat.
Baieti nu sunt gay sa ma atrageti fizic, va apreciez ca nu jigniti, nu vorbiti urat, amandoi sunteti ok
Respectos pe dracu. De aia ne injuram ca tiganii cand faceam misto de Leo ca e gay ). Prefacutu/le, macar eu arat cum sunt adevarat, nu ma prefac.
Ps. Sa imi zici ceva ce nu stiu.
Nu am injurat niciodata pe site-ul asta, nu stiu unde m-ai vazut tu ca ma cert sau ca injur, ca mai glumesc si fac misto de cate unul e alta treaba...
Parca de Ronaldo era vorba, dar acum 1 an, nu mai stiu exact.
E la moda pe TPU sa aveti memorie la fel de mare ca inaltimea . Eu am inceput sa fac misto de Leo si dupa abia de ROnaldo.
?
Mi s-a luat de fotbalul asta, numai necazuri imi da sportul asta,, le aveam pe ale mele, acum dau de tine si imi zici iar de Ronaldo si de Messi.
Raluk099 întreabă: