Ray,am trait si eu ce ai trait si tu, degeaba te ascunzi dupa deget, iubirea o fi ea incredibil de frumoasa, da e a dracului de dureroasa, o suferinta cumplita!
Cateodata e drumul bun, eu imi amintesc dupa ce m-am despartit de iubita mea care era la 900 de km de distanta fata de mine, ca nu aveam curajul sa merg la ea, ca gandeam rational, poate daca ma lasam dus de val eram cu ea, dupa 3 luni de chin, suferinta am dat vina pe ea ca ea e de vina pentru tot, a fost prima iubire
Da,am scris povestea pe un site, deci la inceput ea mi-a dat mesaj cu te iubesc, eu aveam 17 ani,si am spus hai sa vorbesc cu ea,inainte de asta eram certat cu ea, si am spus nu te cred,ba da uite am sa vin in Timisoara,vrajeala nu vii,si i am dat o sansa,si am vorbit cu ea zi de zi,non stop poze,telefoane,chat etc
stiam tot ce face si ea ce fac eu, dar distanta si faptul ca eu o asteptam sa vina au iesit multe certuri,la inceput ne iubeam apoi sufeream dupa ea, e cumplit man sa iubesti la distanta, intr-un final m-a inselat cu alt baiat si na eu nu am mers la ea de frica, din prostie, nu aveam banii sa merg la ea, sincer a fost iubire, nu-mi pasa ca nimeni nu crede eu cred
E pai nici nu stiam cei iubirea,credeam ca dorinta sexuala =iubirea cum cred multi la varsta aia,sincer sa fiu initial am vrut o din motive sexuale dar apoi am iubit o, era si virgina, satena, avea fata ovala, avea vocea asa subtire si dulce o chema madalina, crede-ma ca inca i stiu nr dar numai e valabil de mult
2 anii de zile am suferit dupa fata aia,nu credeam in viata mea ca iubirea exista,poate cauza asa o suferinta mare,nu isi doresc sa traiesti ce am trait eu, barbati sufera mult ca reprima,nu e adevarat nu o iubesc, ignorarea, ura, razbunarea,suferinta, acceptarea, uitarea, amintirile, visele totul e un ciclu dureros
Ai văzut ca îți poți găsi nașul? O sa mai fie alta "Mădălina" in viata ta. Sunt convinsa.
Nu alta madalina multumesc, faza e ca mi-a placut si de o fata din copilarie si pe aia am iubit o dar nu am suferit dupa ea ca nu am fost cu ea, am dat eu de multe fete ca madalina, cred ca toate au fost ca ea numa tu nu
ce se întâmplă cu voi, oameni buni?
P.s vede gagica și devine geloasa.
Raluk099 întreabă: