Totul tine de cat de comod e pantoful si de obisnuinta. poti zice de mine ca m-am nascut pe tocuri dar daca e un pantof aproape imposibil de purtat, si stau cu ei in picioare mult timp ( o seara la un eveniment) durerea si umflatura imi trece a doua zi. daca nu ma descalt si trec la opincute intre timp.
dar eu nu am probleme ca sunt obisnuita
Numai o femeie care nu este obisnuita are dureri. Piciorul se obisnuieste cu timpul si nu mai este o problema purtarea tocului.
Depinde cat stau pe tocuri si cat stau pe scaun cu tocuri, intr-o zi doua cred ca ne refacem daca nu santem grav
Prima oara cand o fata poarta tocuri o doare foarte tare(de exemplu pe mine m-a durut tot piciorul-nu numai o parte, deci im venea sa-mi dau cu capu de pereti-in ziua aia le-am purtat mai mult de o ora ), dar dupa mai multe incercari piciorul incepe sa se obisnuiasca si nu mai doare deloc
Depinde si de pantofi, sunt pantofi cu care merg 10 pasi si mi se pun carcei si pantofi cu care umblu o saptamana intreaga.Depinde de calitatea lor. Oricum, eu raman la tenisi, tocuri doar la ocazii
anonim_4396 întreabă: