Ciudate . De ce? Pentru ca te uiti cu mai mare dragul la ele
Pozele care iti raman intiparite in minte. Cele la care atunci cand le priveste iti apare zambetul pe fata
Artistice, pentru că şi mie îmi place să fac, am asta în sânge. Îmi plac mai ales cele ca cea de la avatarul tău.
Pai de toate felurile maik mult imi plac cele care le face cineva din greseala sau pur si simplu acele poze sunt mai naturale razi te scalambi oricum si cele artistice imi plac la nebuie :X sunt f trueee:X cand vine vb de frumusete :X
Eu am o prietena care imi face o groza de poze cand iesim.
Dar nu pentru ca ii cer. Ii place sa ma enerveze si sa spuna "Dati zoom pe fata lu' Andu!".
Poza pe care o am acum la avatar e facuta tot de ea, la scoala, in timp ce mazgaleam pe banca.
In concluzie, de cand Ruxi are mereu aparatul de fotografiat la ea, nu-mi mai fac poze.
Cred ca cele mai frumoase fotografii sunt cele instantanee, fara pregatire pentru poza, zambet, stiu eu. Astea mi se par mie cele mai reusite.
Pai un forograf cand face poze vrea sa faca poza cat mai artistica pentru ca el pune pasiune atunci cand o face si nu vrea ca la urma poza facuta sa arete obisnuita ca atunci cand aceasta a fost facuta de o persoana care nu se are deloc cu lucrul acesta.Plus ca o poza artistica arata mult mai frumos decat una normala luata din fata sau de sus sau mai stiu eu de unde
Poi depinde cu ce sunt.De exemplu mie imi plac alea normale cand sunt cu Sakura(o ador). Dar imi plac si alea artistice mai ales cand le modific eu :d
deliutza83scumpika întreabă: