| sadsadsasadsaxaxa a întrebat:

Fetelor, ce părere aveți despre bărbații care consumă în fiecare zi mult usturoi? Eu sunt dependent de usturoi și părinții mei mă ceartă mereu din cauză că fac miros de usturoi în casă atunci când eu gătesc, acesta fiind hobby-ul meu, gătitul. M-am îndrăgostit de această plantă de când eram mic și nu aș putea trăi dacă nu aș mânca o mâncare care să nu conțină foarte mult usturoi. Toți prietenii mei fac mișto de mine și mă fac țăran deoarece eu sunt de la țară, tractorist agricultor legumicultor pescar bucătar și încerc, cum se zice, să îmbin utilul cu plăcutul. Revenind la ceea ce am scris mai sus, credeți că această dependență de usturoi și ceapă îmi va face probleme dacă mă voi stabili în frumoasa Românie? Vă rog să-mi scuzați greșelile de ortografie deoarece eu sunt din Chișinău și încerc să vorbesc și să scriu câtuși de puțin limba română pentru că dorința mea cea mai mare este să îmi fac adresă și să-mi găsesc un Job la voi pentru că-mi plac românii la modul că sunteți mult mai open minded decât noi, moldovenii iar credința în Allah nu are comparație niciodată.

7 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Este degustator, sa miroasi a usturoi tot timpul.

Nu este vorba de open mind aici ci de bunul tau simt, ca esti invatat de acasa, de mic, prin educatia primita de la parinti, ca atunci cand iesi in societate sau la o intalnire sa NU mananci usturoi sau ceapa, ca-ti miroase respiratia.

Nu are nici o treaba Allah cu educatia parinteasca si bunul simt!

| sadsadsasadsaxaxa explică (pentru Violleta2022):

Din ce oraș sunteți, dacă nu vă supărați? happy

suntserios
| suntserios a răspuns:

Carei fete nu i-ar placea sa fie in siguranta de vampiri?

| sierra1 a răspuns:

"părere aveți despre bărbații care consumă în fiecare zi mult usturoi?"

e bravo, ții vampirii la distanță

| Freya1 a răspuns:

Ideea e ca atâta timp cât găsești o soluție prin care da, sa nu faci exces de miros nici în casa nici pe tine, poate nu deranjează.

| AdioTPU a răspuns:

A consuma usturoi nu e un viciu și cu atât mai puțin dăunător pentru organism, din contră. Usturoiul are efecte benefice asupra organismului.
Bine că nu ești dependent de alcool sau substanțe interzise.

| AndreeaWTS a răspuns:

Dacă te igenizezi corect, speli pe mâini, speli pe dinți, după ce ai mâncat, ca să nu miroși a usturoi, poți mânca oricât ai chef.
Care e problema?
Casa se aerisește. Iar dacă cureți câțiva căței de usturoi nu emană atât miros încât să devină insuportabil.