Mie mi se pare o zodie foarte buna. Mihai Eminescu a fost capricorn de exemplu.
Nativii in Capricorn au simtul raspunderii si al datoriei, stiu sa se organizeze si sa persevereze in ceea ce fac. Rabdarea este una din calitatile care ii ajuta pe acestia sa depaseasca problemele ce apar in viata de zi cu zi. Capricornii sunt condusi de dorinta de a fii intotdeauna primii, de a prelua conducerea si de a administra.
Rabdare de fier si cu o mentalitate de invingator alaturi de un optimism inabordabil sunt reteta sigura de succes. Daca reusesti sa treci peste pesimismul care abunda la nativii din aceasta zodie poti ajunge departe. Nu e o zodie ghinionista decat daca esti pesimist. Daca esti optimist zodia ta este cea mai buna.
Eu consider zodii foarte bune si Berbec, Balanta, Leu si Gemeni.
Pentru bacemi: mersi de rasp o sa incerc sa fiu mai potimista, probabil de aceea nu imi merge totul cum vreau eu ca sunt prea pesimista consider ca nu am eu norocul ala pe care il au toti...pa pa o zi buna iti doresc
Cei nascuti in zodia capricorn, mi se par la locul lor, dar parca prea la locul lor. Intr-adevar inteligenti, si cu un foarte mare simt al umorului, reusesc sa se faca remarcati.
Eu incer sa-ti descriu zodia, raportata la parerile pe care eu mi le-am facut, luand contact cu nativii din aceasta zodie.
Mie mi se par norocosi, (acum imi dau seama!) chiar foarte norocosi-toti din zodia capricorn-de la mine din clasa-au luat note mai mari ca mine. In fine.
Deci, o zodie buna, norocoasa, amuzanta, cam pesimista putin, si sociabila.
Acum ca oricare altul, zic si eu : fecioara.
Zodia "cea mai buna" nu exista. Fiecare zodie are parti bune si mai putin bune, dar nu poti spune despre niciuna ca e cea mai potrivita.
E o zodie buna pe o parte e bine...ptr. ca, capricornii st optimisti, destepti si ma rog au multe calitati bune...dar pe alta parte e cam nasol st incapatanati, orgoliosi nu prea au ei noroc se bazeaza de obicei pe materia cenusie ei si eu capricorn, cam stiu deci ce zic deci e chiar ok zodia