Buna
Rochita...cel mai elegant si majoritatea apeleaza la rochita.
Dar daca ai salopeta, uite-te in oglinda, si daca iti place ceea ce vezi, nu te va condamna nimeni...
IMPORTANT E S TE SIMTI BINE SI SA FIE PE PLACUL TAU!
PETRECERE FRUMOASA!
Poti sa-ti iei halat alb de laborator LOL.
Scuze, chiar nu am putut sa ma abtin, sper ca nu te-ai suparat pe mine.
Nu m-am suparat mai
Stiu ca nu te suparai, ca noi mai facem glume din astea.
Sigur ca da
Mi-am luat deja o salopeta si imi vine de minune, se aseaza super bine pe corpul meu si ma simt extraordinar in ea, oricum multumesc pentru sfaturi
LA sfarsit de an, nu vor fi toate in rochii? Nu e o petrecere de seara? Ce sa caute sapoleta? Ai da dovada ca nu ai stil, daca ai alege salopeta.
Mi-am luat salopeta in final. Nu trebuie sa fim toate imbracate in rochie, nu scrie nicaieri ca trebuie asa. Oricum si salopetele sunt destul de elegante si mi-am gasit una care imi scoate corpul frumos in evidenta si care imi da o eleganta aparte.
Da, dar nu prea imi place sa ma expun asa. Nu stiu ce sa fac.
Plus ca daca mi-as lua rochie, as lua stil printesa, nu sirena si...
Nu exclude din start varianta salopetei, daca gasesti una foarte faina poti sa o alegi in locul rochiei. Uita-te dupa ambele variante si ia-ti ce iti place mai mult.
Trag mai mult spre salopeta, sper sa gasesc una care sa-mi placa si sa fie mai speciala asa
Poti sa intrebi pe colegele tale cum se imbraca, dar daca tu vrei sa mergi cu salopeta mergi cu salopeta daca vrei cu rochie mergi cu rochie.Du-te cum te simti tu mai bine!
Nu stiu pe ce sa merg, as cam fii singura de la mine din clasa cu salopeta, dar nu asta e problema, ma gandesc ca ma simt mai bine in salopeta, dar pe de-o parte si rochia e super frumoasa. Sunt in dilema totala.F=