Poti sa intrebi pe colegele tale cum se imbraca, dar daca tu vrei sa mergi cu salopeta mergi cu salopeta daca vrei cu rochie mergi cu rochie.Du-te cum te simti tu mai bine!
Da, dar nu prea imi place sa ma expun asa. Nu stiu ce sa fac.
Plus ca daca mi-as lua rochie, as lua stil printesa, nu sirena si...
Nu stiu pe ce sa merg, as cam fii singura de la mine din clasa cu salopeta, dar nu asta e problema, ma gandesc ca ma simt mai bine in salopeta, dar pe de-o parte si rochia e super frumoasa. Sunt in dilema totala.F=
Trag mai mult spre salopeta, sper sa gasesc una care sa-mi placa si sa fie mai speciala asa
Buna
Rochita...cel mai elegant si majoritatea apeleaza la rochita.
Dar daca ai salopeta, uite-te in oglinda, si daca iti place ceea ce vezi, nu te va condamna nimeni...
IMPORTANT E S TE SIMTI BINE SI SA FIE PE PLACUL TAU!
PETRECERE FRUMOASA!
Poti sa-ti iei halat alb de laborator LOL.
Scuze, chiar nu am putut sa ma abtin, sper ca nu te-ai suparat pe mine.
Stiu ca nu te suparai, ca noi mai facem glume din astea.
LA sfarsit de an, nu vor fi toate in rochii? Nu e o petrecere de seara? Ce sa caute sapoleta? Ai da dovada ca nu ai stil, daca ai alege salopeta.
Mi-am luat salopeta in final. Nu trebuie sa fim toate imbracate in rochie, nu scrie nicaieri ca trebuie asa. Oricum si salopetele sunt destul de elegante si mi-am gasit una care imi scoate corpul frumos in evidenta si care imi da o eleganta aparte.
Mi-am luat deja o salopeta si imi vine de minune, se aseaza super bine pe corpul meu si ma simt extraordinar in ea, oricum multumesc pentru sfaturi