| SasukeCS2 a întrebat:

Fetelor ce v-ar placea sa fie iubitul vostru boxer sau culturist? Si de ce?

13 răspunsuri:
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Din totdeauna baietii 'duri' atrag mai multe fete, dar asta nu inseamna ca au noroc in dragoste. E normal ca fetele sa fie atrase de barbatii care au insusiri barbatesti, iar cele mai evidente sunt masina, corpul si situatia financiara, pentru ca in mod normal barbatul ar fi cel care trebuie sa aduca banii 'grosi' in casa, chiar daca in societatea de acum, si femeile lucreaza.
Asta nu inseamna ca un baiat slab, fara masina si fara sa fie plin de bani va ramane singur pentru totdeauna, daca il duce mintea poate chiar sa aiba succes la fete, sunt destui. Ideea e sa ai personalitate, nu sa fii timid si retras.

| blueheart a răspuns:

Superman

| Vektor a răspuns:

Cel mai mult conteaza ca boxerul, culturistul, sportivul sa fie un tip echilibrat psihic. Ca el sa constientizeze puterea lui si sa nu o foloseasca aiurea. Pentru ca daca intr-o cearta, el nu-si da seama si iti da un mare pumn in freza s-ar putea sa te desfigureze pe viata.
Fa o comparatie intre boxeri de valoare, care cred ca sunt destul de constienti de ei, ca Lucian Bute, Doroftei, Francisc Vaștag si un cocalar de cartier ce a facut si el box, lupte, tras de fiare 1-2 ani. Pe cine ai alege?

| Fantastic7 a răspuns:

Un boxer la categoria pana

| CariocaTha a răspuns:

Scriitor. smug

| VisionsofaGod a răspuns:

Crezi ca pe fete le intereseaza asta?

| SasukeCS2 explică (pentru VisionsofaGod):

Pe tine, de exemplu, ce te intereseaza?

| VisionsofaGod a răspuns (pentru SasukeCS2):

Fetele.

| SasukeCS2 explică (pentru VisionsofaGod):

Am crezut ca esti fata.
P.S. Eu am adresat intrebarea doar fetelorwinking

| Tyberyu_Toma_1998 a răspuns:

Eu vas sugera sa alegeti boxiorul culturistului nu i se ma scoala penisul de la proteine energuizante etc :p

| Cosmin86 a răspuns (pentru Tyberyu_Toma_1998):

Pai si tu consumi proteine zilnic. Inseamna ca nici tie nu ti se scoala, dupa logica ta de 2 bani.

| Vektor a răspuns (pentru Tyberyu_Toma_1998):

Daca iti sugerez sa nu mai chiulesti de la ora de romana te superi?

injectiile sau prafurile ce contin hormoni sunt periculoase pentru organism, restul e can-can.

| TheKataGirl a răspuns:

Eu sunt fata si iti zic ca pe culturisri nu-i prea vedem cu ochi buni pentru ca par putin cam fara creier. Exact ca fetele care fc din concursurile de bikini o meserie. Sunt ele dragute si sexy, dar parca n-au nimic in cap.