Așa e unii, ca să își scuze impotența, fac referire la o fericire care ei nu ar fi putut să ți-o ofere. Iar dta ca să îți justifici impotența, plângi după un nemernic care nu te merita. Ce bine semănați amândoi, ca două picături de apă de ploaie!
Astea sunt vrajeli cu plansul, dar uite ca slabesti, plansul la femei e ca mahmureala la barbati, scrie pe net povestea ta ca e buna mai pun uni botu
Pai, ce rost mai are sa te gandesti la o persoana care nu te vrea? Nu te mai gandi la ea, caci si asa, sunt destui oameni si extraterestrii printre noi din care poti alege si fii fericita!
Bună, puiule
Prin situația ta am trecut și eu și mă mai ia uneori câte o stare de genul, dar nu de dorul lui, ci de ceea ce am avut. E greu când fiecare bucățică din inima ta a fost dăruită unui om, care după câțiva ani, te rănește, în moduri în care nu ți-ai imaginat vreodată că o vă face. Și la fel de nasoală e situația în care te transpui tu, dorindu-ți cu disperare să îl urăști, dar totuși să nu poți .
Știu că nu e ușor. Sunt nopți în care, poate, te rogi plângând la Dumnezeu să te facă să îl uiți, să îți ia durerea, să poți trece peste. Și poate acum, încă ți se pare imposibil să îți dăruiești inima altcuiva.
Dar crede-mă. ai nevoie de timp. Trebuie să îți dai timp. Trebuie să te regăsești pe tine și să reconstruiești ceea ce erai înainte de el. Să te iubești pe tine. Mănâncă câte puțin, chiar de nu ai poftă fe mâncare. Încearcă să ieși din stare. Ieși cu fetele tale prin oraș, la un film. Umple-ți mintea cu altceva. Și cu timpul, când vei fi pregătită, cel ce va fi. menit. să fie, va veni în viața ta. Dar ca el să te poată iubi, trebuie să te iubești tu întâi.
Îți urez mult succes!