| catthshshshs a întrebat:

Fetelor, credeti ca mai sunt in ziua de astazi baieti seriosi si cu capul pe umeri? Eu incep sa fiu din ce in ce mai dezamagita de astia din ziua de azi...

Răspuns Câştigător
| oz a răspuns:

Eu sunt baiat serios...cu capul pe umeri...si nu am dezamagit pe nimeni happy

acum serios...eu cred ca...intre baieti si fete nu este o mare diferenta.Sunt fete si fete...sunt baieti si baieti...sunt si baieti buni...sunt si fete bune...sunt baieti rai sunt si fete rele.
Acum depinde si de norocul tau sau "ochiul" care cauta asa cevahappy
Nu te mai arunca repede si analizeaza mai mult...conteaza mult si comportamentul tau...nu iti poti dori un baiat cu capul pe umeri serios daca tu nu ai calitatile astea.

14 răspunsuri:
mariana
| mariana a răspuns:

Esti o fata frumoasa, daca este poza ta, in avatarul de pe acest site, asa ca ai grija si alege-ti bine prietenii pentru ca, in mod sigur, depinde si de tine cum stii sa apreciezi calitatile unui om si seriozitatea acestuia.
Sa stii ca, din pacate, fetelor le plac asa zisii smecherasi, care stiu sa se puna in atentie si atunci atrag mai mult decat acei baieti linistiti, seriosi, care stau mai retrasi si mai sunt si apreciati necorespunzator de fetele mai "indraznete". Cred ca exista oameni buni si oameni rai peste tot, dar important este sa-i cunoastem, sa stim ce urmarim noi la un om, ce calitati ale acestuia ne plac si bineinteles ca si noi, trebuie sa ne comportam cu grija, pentru a nu atrage doar "futurasii", care sunt atrasi, pentru moment, de un licar de lumina, pe care o observa la un chip nou si pe care sunt dispusi sa-l abandoneze dupa ce s-au plictisit.
Iti doresc sa fii sanatoasa si sa pasesti cu dreptul intr-o noua relatie, care sa nu te dezamageasca.

| monyk a răspuns:

Buna, da sunt, desi sunt cam rari, dar exista, esti dezamagita pentru ca ai intalnit numai astfel de baieti poate, care te-au facut sa ai aceasta parere...ai sa vezi k nu e chiar asa, pentru ca exista si baieti mai seriosi si de treaba, bafta.

| catthshshshs explică:

Cu capul pe umeri... vreau sa zic baieti care intr-adevar gandesc...nu niste smecheri care se dau mari...intelegi ce vreau sa spun?big grin

| kathessa a răspuns:

Da, dar dupa ce implinesc ei 40 de ani ai sanse...Si atunci sint "luati"...

| Andraa_3088 a răspuns:

Da, sunt. Chiar si fetele serioase si cu capul pe umeri sunt mai greu de gasit acum. Nu crezi? Si totusi si ele exista. happy

| Shhht ! - ( Nony ) a răspuns:

Da.sunt.nu zic ca sunt eu cel mai serios baiat. Dar ce intelegi tu prin "capul pe umeri"?

| justme_9661 a răspuns:

Sunt sigura ca mai exista si baieti seriosi...chiar daca pana acum ai fost dezamagita de ei sunt sigura ca intr-o zi o sa dai peste un baiat serios care o sa te faca sa iti schimbi parerea...doar cauta in continuare bafta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu ei nu sunt cu capul pe umeri asa ca ai grija cu cine umbli si pe cine iti faci ca prieten

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Teai gandit ca din cauza rablelor ca tine?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu nu pot sa va inteleg...va plangeti atat de mult ca nu gasiti baieti seriosi dar daca va uitati in jurul vostru mai mult ca sigur ve'ti gasi macar unul...chiar daca ei sunt rari ii ve'ti gasi.stau mereu in preajma fetelor si imi dau seama ca nici macar ele nu stiu ce vor sa caute.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da. cred, pentu ca si eu in urma cu un an, credeam la fel, ca baetii nu vor decat distractie; si nu apreciaza faptul ca o fata e sincer. dar spre fericirea mea am intalnit un baiat foarte cumsecade.am intalnit ceia ce doream, dupa cateva luni ne-am mutat impreuna, deci nu-ti pierde speranta k vei intalnii si tu pe cel care iti va fi alesul tau, niciodata nu e prea tarziu.cand te astepti mai putin atunci il vei intalnii.nu mai fi dezamagita, capul sus.bafta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt baieti buni dar trebuie sa ai grija unde ii cauti.De obicei sunt la facultati.Totusi ai grija.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai eu cred ca da sunt baieti seriosi dar nu sunt toti la fel...

| sergiu_5971 a răspuns:

Buna.Cu siguranta sunt.Acelasi lucru caut si eu si sunt foarte dezamagit. Tu ai destul timp sa gasesti.