Buna, nu stiu... mie din totdeauna mi-au placut brunetii cu ochii caprui si mai creoli la fata, dar iata ca mi s-a intamplat sa ma indragostesc tocmai de unu blond cu ochii albastrii, asa e viata, nu sti cand vine dragostea si poti sa ajungi sa iubesti pe cineva la care nu te-ai gandit vreodata, dragostea e oarba!
Baietii cu mult bun simt, iar fetele cat mai naturale si mai coapte la minte, in sensul ca nu trebuie sa se arunce in bratele primului venit.
Îmi plac băieţii şateni cu ochii căprui, dar nu exclud nici pe cei blonzi cu ochi albaştri; îs prezentabile ambele "caracteristici"!
Important este sa te intelegi bine, dar imi plac cei bruneti cu ochii caprui daca zici tu, dar pot sa fie orice alta culoare
Am ceva impotriva blonzilor. Nu ceva anume ) Dar nu ma atrag.
Asa ziceam si de cei cu ochii albastrii si acum plac un baiat cu ochi albastrii. Bine e saten inchis nu blond
In general imi plac brunetii, creoli, cu ochi caprui-negrii.
Buna
Nu conteaza cum arata, ma rog sa fie dragut
Dar mai mult conteaza comportamentul:p
Mie imi plac aia cu parul blond sau saten :X si cu ochii verzi sau caprui deschis :X:X
Nu imi plac baietii blonzi. Am eu un motiv anume(nu are legatura cu conceptia ca blonzii/blondele sunt prosti/proaste ceea ce mi se pare o prostie)...baietii bruneti, sateni:X cu ochi caprui si albastri.Insa,dupa cum spunea si Elena conteaza si restul:bunul simt, etc.
Brunetzi cu ochii albastri:X:X...cam rar da dar buni:X
nu conteaza parul sau culoarea ochiilor...cik cat de bine evidentiate sunt trasaturile frumoase