| andreeaeml1200 a întrebat:

Fetelor/Doamnelor, ce tip de prietena ati alege sa aveti?
Cea falsa, care stie doar sa judece alte femei, neîncrezatoare, barfitoare, pupincuriste, care la randul vostru face si ea acelasi lucru cu voi, dar aflati prea tarziu ca este asa, si continuati sa fiti prietena cu dânsa, SAU prietena aia directa si sincera, va ajuta mereu in orice problema, va da sfaturi, dar de fapt lumea o desconsidera si inventeaza lucuri penibile despre ea, din cauza invidiei?
Lucrul asta poate fi valabil si pentru prieteniile dintre barbat si barbat, dar mai rar sa intalniti barbati barfitori si pupincuristi.

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De obicei persoanele care se cred "sincere" sunt persoane de toată jena, needucate. Ce, dacă îi spui cuiva părerea ta, acelei persoane o să-i vină mintea la cap dintr-o dată?

| Miruna0909 a răspuns:

In ziua de azi daca esti martaloaga esti mult mai apreciata

| dullcat a răspuns:

Ce e cu intrebarilea astea?
,, care la randul vostru face si ea acelasi lucru cu voi, dar aflati prea tarziu ca este asa'' adica ce?

| Xexexexexer a răspuns:

Fiecare om e un cumul de calitati si defecte, nu cred ca poti imparti femeile in astea doua categorii.

Ca barbat care sta la bere intre alti barbati, te asigur ca barfele femeilor sunt foarte inofensive fata de cele ale barbatilor, care sunt dezumanizante si v-ar baga in depresie daca le-ati auzi.

| Anitta97 a răspuns:

Eu sunt prietena aia sinceră