anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Fetelor, la voi, sindromul premenstrual este insotit si de nervi? Dar...multi nervi? Chiar. exagerat de multi? Cum va comportati si cine va suporta isteriile?

8 răspunsuri:
| Barajag a răspuns:

Eu am pofta sa mananc mult si atunci imi vin nervii, mi-i vars asupra ursului meulaughing

| Cryssy a răspuns:

Da... de obicei sunt foarte nervoasa si inainte si in timpul menstruatiei... Dar incerc sa ma calmez singura... happy Cine imi suporta isteriile? thinking Iubitul meu sau colega de bancaworried...

| gabitza05 a răspuns:

Buna!

Uneori da. orice poate fi iritant in aceea perioada dar nu ajung la isterii...alteori nu am nimic.

| rozalia25 a răspuns:

E bine sa dormi suficient (8 ore pe zi) si sa iei calciu cu magneB6 in perioada premenstruala si sa bei ceai de coada soricelului. Si daca nu trece sa mergi la medic, ca nu e in regula... multe fete care au lasat aceste "mici" indispozitii trecute cu vederea au ajuns apoi la casa de nebuni. Problema e cel mai probabil hormonala!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Poate am exagerat cand am spus isterii...nu stiu de ce, dar m-am calmat urgent cand am citit "casa de nebuni" laughing
@ursulika, adevarat ce spui tu, si eu mananc dulciuri si fructe multe in perioada asta.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu ma prea afecteaza PMS. Mananc si eu mai mult. Cam atat.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sunt mai iritabila, mi-e pofta de prajituri. De 1 an iau capsule de ulei de onagre si simptomele cele mai deranjante au disparut (dureri la sani). Altfel nu ma bat cu nimeni, e rezervata perioadei ciclului. laughing

| mateia a răspuns:

Cei din jur suporta isteriile atunci cand nu iau Femicur: este un medicament naturist absolut minunat (se gaseste in farmacii) cu ajutorul caruia fac fata de cativa ani sindromului premenstrual care se manifesta ca si la tine (plus dureri de spate si de sani)