Face parte din costumul tradiţional al scoţienilor ( nu prezervativul ).
Semnat anonim
Eu port fuste(dar numai vara) pe timpul asta nici nu ma gandesc! vara e super ok(mai iau si pantalonasi scurti) Alllina, baietii au mereu prezervativ la ei! Chiara daca sunt virgini, chiar daca nu au o partenera(care au niste principii)au mereu!
@cristi202 nu stiu de unde ai luat tu statistica, nu vreau sa imi fortez norocul, ca o data ajunge sa te arzi, dar la mine statistica a fost 0% si am facut niste tampenii ca au ramas prietenii socati cand au aflat. Totusi 1 din 6 ar insemna ~ 17% sanse de sarcina sau boala ceea ce nu imi suna deloc realist, nici 5% n-as estima asa din experienta. Parerea mea e ca si fetele ar trebui sa aiba un prezervativ la indemana, daca stiu ca probabilitatile sunt favorabile :p
O. K. Dar sti, statistic vorbind care e rata de imbolnavire, sau ca fata sa ramina insarcinata in cazul prezervativului? E de unu la sase! Asta inseamna sa joci la ruleta ruseasca! (Pt cei ce nu stiu, ruleta ruseasca era atunci cind se punea un cartus intr-unul din cele sase locasuri ale pistolului cu bidonas, se invirtea bidonasul (la nimereala), se punea pistolul la timpla si se apasa pe tragaci.) Cine ar risca asa ceva? Si totusi, la fiecare folosire a prezervativului, asta riscam, fie sa o lasam insarcinata, fie sa ne alegem cu vreo boala. Insa se pare ca ne place atit de mult incit nu tinem seama de realitate.
Acum iarna, nu! Dar nici vara daca stau bine sa ma gandesc! Mai mult pantalonasi scurti.
Da port si fuste si rochii vara in special dar si iarna, la craciun revelion, la club un chef...prezervative port si eu ca fata la mine ca nu se stie niciodata odata am facut schimb de prezervative cu o tipa care am cunoscut-o in club, mi l-a dat pe al ei si i l-am dat pe al meu (evident erau sigilate)
De fiecare data cand am purtat fusta(vara) a batut vantul mi-a ajuns! am inceput sa ador pantalonii
NU pentru ca la o fata serioasa sau ma rog...cuminte nu am nevoie pentru ca sigur n-o sa-mi tina vrajeala, iar pentru cele mai usurele au ele sigur.
JustMusic întreabă:
anonim_4396 întreabă: