anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Fetelor mai purtati fustitze?
Baietii, aveti intotdeauna un prezervativ la voi

19 răspunsuri:
| Arthur a răspuns:

crying Ah şi răspunsul acesta mi-a apărut anonim.

| Arthur a răspuns:

Face parte din costumul tradiţional al scoţienilor ( nu prezervativul ).

Semnat anonim

| Malvina24 a răspuns:

Eu port fuste(dar numai vara) pe timpul asta nici nu ma gandesc! vara e super ok(mai iau si pantalonasi scurti) Alllina, baietii au mereu prezervativ la ei! Chiara daca sunt virgini, chiar daca nu au o partenera(care au niste principii)au mereu!

cristacheceliute
| cristacheceliute a răspuns:

De ce?

cristacheceliute
| cristacheceliute a răspuns:

@cristi202 nu stiu de unde ai luat tu statistica, nu vreau sa imi fortez norocul, ca o data ajunge sa te arzi, dar la mine statistica a fost 0% si am facut niste tampenii ca au ramas prietenii socati cand au aflat. Totusi 1 din 6 ar insemna ~ 17% sanse de sarcina sau boala ceea ce nu imi suna deloc realist, nici 5% n-as estima asa din experienta. Parerea mea e ca si fetele ar trebui sa aiba un prezervativ la indemana, daca stiu ca probabilitatile sunt favorabile :p

| Alisa a răspuns:

Eu da, port fuste. Nu conteaza anotimpul. big grin

| cristi202 a răspuns:

O. K. Dar sti, statistic vorbind care e rata de imbolnavire, sau ca fata sa ramina insarcinata in cazul prezervativului? E de unu la sase!happyhappy Asta inseamna sa joci la ruleta ruseasca!happyhappy (Pt cei ce nu stiu, ruleta ruseasca era atunci cind se punea un cartus intr-unul din cele sase locasuri ale pistolului cu bidonas, se invirtea bidonasul (la nimereala), se punea pistolul la timpla si se apasa pe tragaci.) Cine ar risca asa ceva? Si totusi, la fiecare folosire a prezervativului, asta riscam, fie sa o lasam insarcinata, fie sa ne alegem cu vreo boala. Insa se pare ca ne place atit de multhappy incit nu tinem seama de realitate.

| Frogie a răspuns:

Acum iarna, nu! laughing Dar nici vara daca stau bine sa ma gandesc! Mai mult pantalonasi scurti.

| miauu a răspuns:

Vara port...acuma nulaughing)

| Sara2 a răspuns:

Da port si fuste si rochii vara in special dar si iarna, la craciun revelion, la club un chef...prezervative port si eu ca fata la mine ca nu se stie niciodata rolling on the floor odata am facut schimb de prezervative cu o tipa care am cunoscut-o in club, mi l-a dat pe al ei si i l-am dat pe al meu rolling on the floor (evident erau sigilate)

| SturmirCloudKeeper a răspuns:

Nu, pentru ca nu mai arunc baloane cu apa in capul trecatorilor.

| BuBuLyNa a răspuns:

Nu imi mai place, dar daca e nevoie port

| dorinaugustin a răspuns:

...cateodata laughing)

| gossipgirlxoxo a răspuns:

De fiecare data cand am purtat fusta(vara) a batut vantul sadsadcrying mi-a ajuns! am inceput sa ador pantalonii rolling on the floor

| Lucifer a răspuns:

Intodeauna am doua prezervative la mine tongue

| bebe_7951 a răspuns:

NU pentru ca la o fata serioasa sau ma rog...cuminte nu am nevoie pentru ca sigur n-o sa-mi tina vrajeala, iar pentru cele mai usurele au ele sigur.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu nu mai port fusta de la 10 ani laughing.
Sunt prea sportiva / energica pentru asa ceva.
Si stilul meu nu poate fi adaptat la o fusta, mai ales in partea de jos.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu ar fi mai practic invers?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@raspuns anonim, adica sa poarte baietii fuste? e o idee!
@andaluzia, acum am vazut avatarul tau- esti incinsa raulaughing